發新話題

[VFC] VFC的umarex USP

睇佢條silde S/N 後有 DE "Deutschland" Marking
真鐵依種Marking好似大部份都係配無Hk字下身

BTW..USP tactical訐願

引用:
原帖由 紗夢 於 10-2-2018 16:05 發表
睇佢條silde S/N 後有 DE "Deutschland" Marking
真鐵依種Marking好似大部份都係配無Hk字下身

BTW..USP tactical訐願
唔知隻sight係咪真數呢

Vfc usp 9mm已有災情!?

附件

11-2-2018 12:31

引用:
原帖由 Opica 於 11-2-2018 12:31 發表
我估同hk45ct 一樣, 飛機插落飛機座
我生得聰明得罪你咩!!!

台灣出左貨啦?

引用:
原帖由 Opica 於 11-2-2018 12:31 發表
我支vxc M&P9都有這情形發生. 請教C Hing們,如何解決呢?

引用:
原帖由 48191 於 10-2-2018 15:02 發表
你呢支係KWA喎!邊有方法解決呢?
KWA唔係有6mm刻字咩? 我買果陣香港好似未興KWA版本
不過起碼冇Made In Japan先

好奇一問 h&k手槍隻鷹同CIP N有咩分別
點解hk45c係鷹 vp9係cipn

引用:
V記槍第一水通病

所以廠方至會有第一水full markng

引用:
原帖由 Seed 於 11-2-2018 18:57 發表

V記槍第一水通病

所以廠方至會有第一水full markng
又要睇no.買了

引用:
原帖由 Opica 於 2018-2-11 12:31 發表
今天天氣呵呵呵

引用:
原帖由 tf141 於 10-2-2018 11:27 發表

呢枝一早投靠咗KSC
X2 KSC可靠很多。

V記仲係賭大細。

K記S7系統改SD滑架 USP Compact 9x19

KSC而家得返白字marking,
換滑架 韓仔定SD都周圍都冇貨
不過就真係耐用 玩左4年左右 得safety有問題

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-2-2018 18:50 發表
好奇一問 h&k手槍隻鷹同CIP N有咩分別
點解hk45c係鷹 vp9係cipn
鷹係2014年前,跟住個proof mark就改左做CIP N
即係date code 係BE =14頭開始就應該係CIP N唔係鷹

岩睇左VFC HK45C係 AK = 09 ,所以刻鷹係正確
而馬記枝USPC係BF = 15 ,其實應該刻CIP N先岩

發新話題