20 12
發新話題

[VFC] 求HK45CT 上X300改裝方法

求HK45CT 上X300改裝方法

我搜尋嗰見到有真鐵相是HK45CT 上X300加DG switch,但CT版骨少了一格,我不清楚如何做到,希望師兄們指教,Thx

回覆 2# 的帖子

請問知不知塊片英文叫甚麼,我想E悲 找找,Thx

Thx各位師兄,我明天就出轉QRF

Kimplacustom都出左塊類似既locking block,USD10左右

回覆 7# 的帖子

槍街有嗎?

Tactical Meow Custom果塊,如果落COPY X300U工差太大要大執,就算用真Surefir X300U都要銼大槍個坑位......................先用到,都唔知係枝槍問題定塊板有問題

引用:
原帖由 神來之槍 於 17-2-2018 21:17 發表
Tactical Meow Custom果塊,如果落COPY X300U工差太大要大執,就算用真Surefir X300U都要銼大槍個坑位......................先用到,都唔知係枝槍問題定塊板有問題
我落真燈同火奇輪X300無唔洗執喎
普通copy X300就好似真係要執

引用:
原帖由神來之槍 於 17-2-2018 21:17 發表
唔洗執架喎,用塊板要拆左燈尾塊膠先
另外用copy要換左比塊板壓住個條彈弓

引用:
原帖由 阿堅 於 17-2-2018 22:59 發表

唔洗執架喎,用塊板要拆左燈尾塊膠先
另外用copy要換左比塊板壓住個條彈弓
要拆尾板,姐係唔啱位啦 .............我唔會為咗佢塊板拆咗我枝Surefire lo......

引用:
原帖由 sam524 於 17-2-2018 21:32 發表

我落真燈同火奇輪X300無唔洗執喎
普通copy X300就好似真係要執
其實佢如果出膠既會好好多,就算要執都容易好多。

引用:
原帖由 神來之槍 於 18-2-2018 00:50 發表

要拆尾板,姐係唔啱位啦 .............我唔會為咗佢塊板拆咗我枝Surefire lo......
人地支燈本來塊尾板都係預你可以拆
個張圖係個鬼佬裝係支SIG 226話要拆塊板先上到

引用:
原帖由 神來之槍 於 18-2-2018 00:50 發表

其實你有冇睇過X300果張說明書仔?
塊野有咩用都未知

20 12
發新話題