發新話題

「十八樓」搬去邊?

反而想知ares個所謂showmoon點解可以生存咁耐

引用:
原帖由 johnlam602 於 21-2-2018 04:27 發表
大老闆有錢
同埋Ares海外賣得幾好, 鋪租呢d豪得起

引用:
原帖由 johnlam602 於 21-2-2018 04:27 發表
麗新果間?? 麗新本身就唔貴租, 係果度既生存成本其實好低~
再者, 就算間SHOWROOM真係蝕錢, 但通世界賣玩具賺返黎D錢夠貼有餘時, 人地鍾意擺係度蝕都吹佢唔脹既~

各位師兄,請問詳細地址在長沙灣哪里?thx!

回49#
你試下打..WGX..沽稿就會查到,有埋地圖指示.

永明街,即係山邊……

仍然有門市部吧?

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-3-2018 11:50 發表
回49#
你試下打..WGX..沽稿就會查到,有埋地圖指示.
confirm左係果度喇??

引用:
原帖由 stevechau 於 1-3-2018 12:22 發表

confirm左係果度喇??
C Hing,你是否去過,根本沒有WGX, 乜佢咁大整古D顧客.放流地址出尼.

Facebook 已confirmed address

我們已搬遷到長沙灣,由於服務中心仍在整理中,暫不開放參觀。

暫時我們只接受以下購買方式 ( 到WGC網站或Facebook訂購,自取或郵寄均可 )。

<網購>
www.wgcshop.com直接購買,貨品將以順豐寄出,一般情況下一至兩個工作天會收到。

<Facebook訂購>
於Facebook 訊息提供產品編號及數量,我們確定存貨後會發送訂單編號給你。

銀行轉帳後可到貨倉自取或以順豐付運。

*網站價值以美元對港元7.75算,會員折扣不適用於網站購物。本地購買優惠只限於Facebook訂購。

貨倉地址
Flat B, 13/F., Hang Cheong Factory Building, 1 Wing Ming Street, Cheung Sha Wan, Kowloon, Hong Kong
Open : Mon to Fri 9:30am - 1:30pm / 2:30pm - 6:30pm

香港九龍長沙灣永明街1號恆昌工業大廈13樓B座
辦公時間 :星期一至五9:30am - 1:30pm / 2:30pm - 6:30pm

不便之處敬請見諒,整理完成後再跟大家更新。

感謝支持

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-3-2018 11:24 發表

C Hing,你是否去過,根本沒有WGX, 乜佢咁大整古D顧客.放流地址出尼.
我就係未去過......見人咁CONFIRM先問下, 費事有時間但摸門釘啦~

引用:
原帖由 kaze_hui 於 7-3-2018 17:57 發表

暫時我們只接受以下購買方式 ( 到WGC網站或Facebook訂購,自取或郵寄均可 )。

www.wgcshop.com直接購買,貨 ...
開星期一至五, 星期六日又唔開, 放工去到都close 就算訂左拎貨都唔夠時間, 以後買野只能郵寄, 要快唔會搵佢...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 8-3-2018 11:02 發表

開星期一至五, 星期六日又唔開, 放工去到都close 就算訂左拎貨都唔夠時間, 以後買野只能郵寄, 要快唔會搵佢...
爭在未貼個牌係門口「職員很忙,嚴禁混吉」
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kaze_hui 於 7-3-2018 17:57 發表

www.wgcshop.com直接購買,貨 ...
個時間真係

E興趣收7定8都已經一堆人不滿...WGZ夠膽玩到6:30...真係唔憂做咁款

即係而家都定晒型只有槍街你行...行完槍街突然想去E興趣/WGZ點都唔會夠時間...除非咁神心...一早起身開始出去

引用:
原帖由 Kwind 於 8-3-2018 11:39 發表

個時間真係

E興趣收7定8都已經一堆人不滿...WGZ夠膽玩到6:30...真係唔憂做咁款

即係而家都定晒型只有槍街你行...行完槍街突然想去E興趣/WGZ點都唔會夠時間...除非咁神心...一早起身開始出去
E 記搬左甘多次, 加埋去過冇10次, 買左3次野左右, 唔係唔想去, 因為跟本唔方便
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題