發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

真心正...如果一步到位齊MARKING就更正

最好沙色黑色同步推出

CRVV 有片睇支M17...齊MARKING...鋁SLIDE....幾有誠意

https://www.youtube.com/watch?v=Zo7GV0zl320

沙色應該走唔甩...點都要入返支

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-12-2018 10:33 發表

請問有咩問題?
未夠功力睇唔出
引用:
原帖由 2slow 於 10-12-2018 10:54 發表
slide 差一行marking
應該係全凹同一條線凹落去既分別

引用:
原帖由 rYaN 於 10-12-2018 16:27 發表

我職業病發作
如果做返岩我會買沙色
暫時得佢出...都係焗買...又未有其他廠有消息會出

唯有博下出完有其他廠出返條正字SLIDE比佢啦

引用:
原帖由 rYaN 於 10-12-2018 21:38 發表

如果出左我都會入枝重身再CERAKOTE佢
還掂都要噴...買支返去填左佢再刻過之後噴返色...攪掂.....你得既

引用:
原帖由 rYaN 於 11-12-2018 17:03 發表

我盡人事同佢地講左啦 睇下之後點啦
你專業人士講...都叫有D牙力...我地D普通玩家講就實冇用...希望佢地肯改啦

睇官網再睇返支VVE...支VVE配色就似民版...但SLIDE刻字就係軍版

但差D制唔係沙色...都算好一步到位...要攪返都算簡單...同等出隻簿TRIGGER囉

但佢支CARRY版就真係兩頭唔到岸

SIZE配色似M18...但SLIDE冇RMR CUT

話佢係民版又好似多左個SAFTY

兩邊都攪唔到

其實冇MARKING都冇所謂...後期自己攪或好似支25仔咁有鋪後製MARKING先賣都掂

最緊要個款出到...連個款都冇就已經乜都唔洗諗

V記同WE呢排攪乜....成日撞車

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-1-2019 15:44 發表

今次陰到西瓜根同we應一應
模又開晒可能又生產左
突然爆鑊 v記仲完成左
以下純粹自己腦補...未有真憑實據 :

[ 以前拎拉臣出...就得一間廠拎到拉臣出

而家拉臣商玩野/改政策...一款槍比多過一間廠出

結果攪到玩具槍廠頻頻撞車

到最後玩具槍廠嬲嬲地...直接搵原槍廠傾...版權小強變相玩死自己 ]

引用:
原帖由 tf141 於 25-1-2019 19:50 發表

係咪有其他size鎗身換落去先
如果就咁拆出嚟得個睇字冇意思架喎
以VFZ既功力...以前用18C套系統改少少...放落G19又得...放G17又得....放落M&P都仲得...再放埋落M&P9C度又係得...問你死未

而家仲有原廠配合...我諗換0下下身呢D濕碎野應該唔係問題

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-1-2019 14:14 發表
原來生產左
有迷m17就衝
引用:
原帖由 阿堅 於 31-1-2019 14:17 發表
都係等埋vfc個支出左先睇下入邊支
M17應該係等VFZ 0個支...話晒SLIDE上面刻0岩字...VVE 0個支SLIDE 上刻字要搞返好又係一輛功夫

但M18真係15/16...一來V記暫時冇公佈出M18...二來VVE呢支下身又冇MARKING...如果佢換左M17個下身過黎可能即買...SLIDE可以拎出去刻

引用:
原帖由 RCOOH 於 31-1-2019 17:48 發表
真WE鋼膽wo!

即刻標出去整支先!
難得VVE肯用鋼...睇怕原先諗住實出到...個價可以高D賺得返

而家出左事...平平地清晒D貨就算...唔係的話真係諗唔到點解用鋼埋鋼都只係6舊幾

發新話題