發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

Sig自己收返出氣槍,P229望落似係KJ,P320唔通同我們傾掂數,WE真係發功鳥?
https://www.sigsauer.com/press-r ... fessional-training/

引用:
原帖由 BLSK 於 19-1-2019 00:37 發表
應該會唔會係WE代工
話就話係自己出 定反過來買起左WE個個自己出
難講,如果真係買起咗我們,枝P229應該都係經我們而唔係KJ

引用:
原帖由 BLSK 於 19-1-2019 01:05 發表
淨係買320呀,話曬得佢一個做
229可能KJ個價平啲呢
P320真心等好耐,我諗緊一出即入,到時應該會知枝野係咪我們出品

引用:
原帖由 laukw123 於 19-1-2019 14:48 發表

其實真槍都係講緊$500USD, 計夠8算都係$4000,
如果正廠自己出玩具,有鋼滑架, 真刻, 仿真內部, 又係賣呢個價的,都唔算貴啦....
DEL

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-1-2019 14:09 發表

https://www.sigsauer.com/press-r ... fessional-training/
Available in two power source options – 12g CO2 cartridge or green gas –  ...
老實,我都係睇試打片同埋spec推斷件事,一日無實物在手一日暫時都係無法判斷
相比之下又有人估VFC幫手做,但就咁睇又好難講得過

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-1-2019 15:08 發表

睇住先 一日未出 一日都仲有變數
M17今次真係臨天光先賴尿
絕對係,未出件事花生指數仲分分鐘好睇過到時出街

引用:
原帖由 BLSK 於 23-1-2019 21:39 發表
WE g3又撞 P320又撞 都幾慘次次咁撞法蝕幾多研發費用 又曬時間又無左市場
我們枝G3可能等U記放行用G3A4個名出,至於P320就真係等無Marking算鳥

今晚都買咗枝玩,初步感覺如下:
1, 射落其實好爽,Trigger好輕,火力約~0.9J@0.25g BB
2, 21飛彈夾入足氣約打40飛以上
3, cock slide我手上枝算順,唔似朋友嗰枝咁差少少
4, 內件望落可用馬記數管膠,上面已有人講係衝壓鋼做火控,理論上可以就咁換下身,但未試過拆火控研究件事
5, 呢枝嘢唔應該叫M18,應該叫P320 Carry?原因係唔似真槍咁有位落RMR,留待Ching解答 (真槍Sig官網唔覺有FDE版P320 Carry?)
6, 下身想刻Sig Sauer Logo應該難,細心睇個Logo係凸出嚟,偏偏好抵死右邊來源地同Grip位M字係跟足真鐵寫來源地同Fonts

總結:^#)呢個價係真心抵玩,到時V仔M17一出下身分分鐘小修就上,只要條數兩邊跟得足的話

引用:
原帖由 no-name 於 31-1-2019 23:17 發表
請問 Barrel 同 Slide 係咪真係一粒字都冇?
下身都算,如果拎條 slide 去刻唔知幾銀呢
如果係Sig logo,無錯,唯有自己拎去刻laser

引用:
原帖由 no-name 於 31-1-2019 23:47 發表

請問除左 sig sauer 之外仲有冇其他字? 比如係 D barrel 上面既 9mm,槍身 warning 之類
9mm x 19字樣係有,槍身warning無,但係右邊產區側邊無寫彷serial no.

發新話題