發新話題

[認真] 尋親

尋親

每月更新一次

mars_ses  o既  樂善堂梁銶居學校  係小學...[]

效率真係高.......
彈劾

加埋有三個係TY ive

我係唯一一個讀新法[]

點解前面會有咁大段空白既?
忙死∼

我個資料唔見左T^T
泉仔/harris 望覺堂幼稚園 聖公會基榮小學 麗澤中學
你我夜空中約定了,記住......

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-1-2007 00:53 發表
mars_ses  o既  樂善堂梁銶居學校  係小學...
thx, 已修正

引用:
原帖由 地厘蛇公主 於 12-1-2007 20:24 發表
點解前面會有咁大段空白既?
邊鼠?[:s]

引用:
原帖由 harris 於 13-1-2007 14:17 發表
我個資料唔見左T^T
泉仔/harris 望覺堂幼稚園 聖公會基榮小學 麗澤中學
加左了~[]

有問題呀~~

上面ga "matt..../德貞幼稚園/香港培正小學/香港培正中學/The Southport School (Aus)",
"matt...."轉咗login, e+係"meko",
重有"the southport school"係中學嚟ga...

thx~~

啊敏~既tettenhall college 係中學

rx78nt1 (Alex)既係華仁"書院"唔係"學院"
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

我係安逸幼稚園, 葛師校友會觀塘小學, 觀塘官立公業中學,
HKTC(tsing yi) (而且係IVE)(Product Design and Eng.)

引用:
原帖由 meko 於 14-1-2007 02:45 發表
有問題呀~~

上面ga "matt..../德貞幼稚園/香港培正小學/香港培正中學/The Southport School (Aus)",
"matt...."轉咗login, e+係"meko",
重有"the southport sch ...
thx
修改完畢

引用:
原帖由 MF 於 14-1-2007 11:20 發表
啊敏~既tettenhall college 係中學

rx78nt1 (Alex)既係華仁"書院"唔係"學院"
修改完畢~
thx

發新話題