26 12
發新話題

[Marui] Marushin New Version M1 Garand 6mm GBB

Marushin New Version M1 Garand 6mm GBB

昨天剛購入的Marushin New Verion M1 Garand 6mm GBB, 相片分享...

附件

4-3-2018 15:29

1 個讚好! TOP

跟兩隻金屬匣

好正哬

唔換鋼件 134a 都好快爛....師兄小心玩
塑膠戰隊

個bolt加硬左, 店主說給我的, 但仍然只能用134,

引用:
原帖由 PMX 於 4-3-2018 16:39 發表
唔換鋼件 134a 都好快爛....師兄小心玩
我只作收藏用, 問題不大...

支持開箱

評價如何?

引用:
原帖由 Ben_9413 於 4-3-2018 19:49 發表
支持開箱

評價如何?
由於個Bolt 加硬左, 因此發射過程比舊辦清脆利落, 雖然用134但後座力大了很多, 但槍身的木比舊辦差.

跳閘声正吾正?

引用:
原帖由 dingding1960 於 5-3-2018 09:37 發表
跳閘声正吾正?
比舊辦爽快...

請問Bolt 加硬左 係店舖幫你加, 定係新版改咗版?

我有支舊版, 見RA出咗好多鋼比佢, 但我都無買, 因同你一樣, 觀賞級, 但我支嘢, 冬天打唔到.. 氣化奇差..

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-3-2018 10:43 發表

我有支舊版, 見RA出咗好多鋼比佢, 但我都無買, 因同你一樣, 觀賞級, 但我支嘢, 冬天打唔到.. 氣化奇差..
舊辦缺陷是隨時間漸漸老化, 到最後會完全不能發射, 因為舊辦彈弓老舊, 氣化差而導致功能全失. 而新辦根據店主所說是妀變了.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-3-2018 10:43 發表

我就係用左鋼件落舊辦而玩完...

呢支玩具槍,真係好有玩樂指數100分. 尤其是當個彈匣,彈出果下.
不過時常擔心,個匣唔知幾時跌壞. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-3-2018 11:22 發表
呢支玩具槍,真係好有玩樂指數100分. 尤其是當個彈匣,彈出果下.
不過時常擔心,個匣唔知幾時跌壞. Thx for sharing.
有金屬匣買的, 但買回來已經根兩隻金屬匣...

26 12
發新話題