發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:29 發表

咁點解12月尾整, 3 月先知有問題呀?
急?

同埋睇你內文, 唔似係唔識槍既新仔
睇下Cxw 聲明最後個句

引用:
原帖由 JeffreyChan1412 於 8-4-2018 13:28 發表
唔識整同隔幾個月先拎返去有咩關係
冇時間玩 好唔正常? 落油保養先發現問題有咩問題其實??

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:22 發表
https://photos.app.goo.gl/V04oplgaXiNtC2ye2
時間都有埋 唔洗作啦師兄
第2次收槍店主都有send俾我呀
不過支槍新成咁 我真係接受唔到 白老鼠?
咁佢3月條片我睇唔到條slide有幾卡wo 花唔花我唔知啦 但起碼唔係卡 師兄你之前拍果條係連拉條slide都卡住
原來收貨果時無事 番去唔知做咩黎之後條slide卡都要入鋪頭數
師兄真係 人若無恥 天下無敵

而且整槍黎講係得佢25號開。我都唔止問過佢一間玩具店黎
點唔似新手 rainbxw8 基本上打個glock字 其實已經教晒點拼支槍

同埋另外果間港島槍店係到share你果支槍問題 仲講係$5000 整出黎的成品
條事好有陰謀wo

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:33 發表

冇時間玩 好唔正常? 落油保養先發現問題有咩問題其實??
當初隔日就要拎槍又話急用, 之後就擺低幾個月先忽然拎出黎落油保養先發現問題
你真係覺得好正常?
定係我唔正常?

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:34 發表

咁佢3月條片我睇唔到條slide有幾卡wo 花唔花我唔知啦 但起碼唔係卡 師兄你之前拍果條係連拉條slide都卡住
原來收貨果時無事 番去唔知做咩黎之後條slide卡都要入鋪頭數
師兄真係 人若無恥 天下無敵
你自己睇清楚時間啦戰士。明顯jam slide先拎返去啦 爬下文先講野啦 無恥

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:36 發表
同埋另外果間港島槍店係到share你果支槍問題 仲講係$5000 整出黎的成品
條事好有陰謀wo
我覺得你仲有陰謀tim

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:36 發表

你自己睇清楚時間啦戰士。明顯jam slide先拎返去啦 爬下文先講野啦 無恥
咩料呀 你開post 係話支野又卡又花 但最後3月整完係無卡wo 我理解有問題? 如果整好左你仲話條slide 卡?
頂多話係整花曬姐? 可唔可以正面小小答清楚我 講黎講去都果幾句

打開你隻眼睇清楚時間 幾時jam幾時花 問我咩料不如問自己做乜9啦

Slide fingfing正常? 外管試槍果陣爆鋁粉好正常? 花成咁好正常?
仲有唔該你睇清楚時間順序講

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:53 發表
打開你隻眼睇清楚時間 幾時jam幾時花 問我咩料不如問自己做乜9啦
La...我呢度唔比罵戰架....

你仲未回應點解咁急隔日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎
大家都心急架喇

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:53 發表
咁麻煩你係第1頁UPDATE番D時序同埋DETAILS啦 成件事清楚D都幫你到

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:58 發表

La...我呢度唔比罵戰架....

你仲未回應點解咁急隔日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎
大家都心急架喇
冇格日拎呀 積日拎嫁

地點又唔就地 積日拎有咩問題其實?

發新話題