發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

第2次就掉低叫佢地攪好先俾我 收槍就花到咁啦

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 14:09 發表
地點又唔就地 積日拎有咩問題其實?
格幾個月先話瀨野就有問題
你覺得呢?

有冇人證明到條槍管係打花定人手磨花

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 13:36 發表

你自己睇清楚時間啦戰士。明顯jam slide先拎返去啦 爬下文先講野啦 無恥
哦哦即係收貨嗰陣時咩事都冇, 拎到返屋企發現又花又jam就拎返去

你拎返去屋企嗰段路程都應該幾辛苦下

引用:
原帖由 melvyn526 於 8-4-2018 14:34 發表

哦哦即係收貨嗰陣時咩事都冇, 拎到返屋企幾個月發現又花又jam就拎返去

你拎返去屋企嗰段路程都應該幾辛苦下
留意返,唔該

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 14:36 發表

留意返,唔該
呵呵 不如爬文啦 第一次整完保養發現問題未花嫁 係第2次拎去掉低整 之後收槍先有果堆花
打手何奇多 不停重覆斷章冇用 事實就係有咁

咁即係第一次收槍

咁即係第一次收槍

不如樓主聽取其他師兄意見,列出一個詳細既時序同店家作一個交差比對,
咁樣會令大家對件事會更清楚同弓解。亦對雙方都公平。唔好再講我咩第一次第二次咁...
你大可用店家既時序作續點反駁,起碼令其他師兄包括我在內都會睇得舒服d。
同埋你確實一直未有解答到點解隔左幾個月先發現有問題。

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 14:42 發表

呵呵 不如爬文啦 第一次整完保養發現問題未花嫁 係第2次拎去掉低整 之後收槍先有果堆花
打手何奇多 不停重覆斷章冇用 事實就係有咁
版主比人話係打手

同埋呢,你肯答未je

你仲未回應點解咁急即日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎

要逃避到幾時?

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 14:54 發表

版主比人話係打手

同埋呢,你肯答未je

你仲未回應點解咁急即日拎,又隔左幾個 ...
So? 你鬼打牆冇用嫁 你不停重覆咁得意

事實就係事實 不如問下店主同你點解4月先出黎回應 成月啵 你地逃避到幾時?

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 14:57 發表
事實就係事實 不如問下店主同你點解4月先出黎回應 成月啵 你地逃避到幾時?
你3月出主題
4月2日先編輯加左cxw落去
唔好當大家傻仔先得架

嘻嘻, 總版主係打手
搞笑無極限

12月尾 第一次拎去換grip trigger bar 師父sale左套吉打hammer set 即日2個交左貨 果時冇slide lock 師父話天氣問題 好正常(果日唔凍 室溫25度左右
3月頭 落油保養發現支槍一樣冇slide lock。落完油jam都支槍
3月頭contact crw 一星期後落佢門市整 師父都係不停sale 話我支槍 吉打hopup座同楓葉管係原裝kj 之後就開左條9ball管話收錢200 我堅持唔需要 除非真係內管問題 之後師父裝完上槍一樣jam死左
3月中收槍前 老闆send左條試槍片黎 過幾日我去收槍 支槍管變到花晒 花到入晒骨 仲有hammer set 中身細左成個碼 成條slide鬆身到左右可以大幅度搖晃

發新話題