發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 15:02 發表

你3月出主題
4月2日先編輯加左cxw落去
唔好當大家傻仔先得架
加番鋪頭名有咩問題 不如你講下?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 8-4-2018 14:52 發表
不如樓主聽取其他師兄意見,列出一個詳細既時序同店家作一個交差比對,
咁樣會令大家對件事會更清楚同弓解。亦對雙方都公平。唔好再講我咩第一次第二次咁...
你大可用店家既時序作續點反駁,起碼令其他師兄包括我在 ...
我諗唔係個個都得閒日日玩槍掛 唔洗返工做野? 多野做自然少玩嫁啦 師兄

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 15:03 發表
嘻嘻, 總版主係打手
搞笑無極限
呵呵 你主見大過客觀事實就已經係啦 版主唔代表啲咩嫁啵其實你記住

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:06 發表

加番鋪頭名有咩問題 不如你講下?
你話人地成個月唔回應哎嘛
你隔左成個月先加番名,之前無留言你講緊邊間囉
明唔明呀?

乜野都有咩問題?有咩問題?
你有問題呀!

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:09 發表

呵呵 你主見大過客觀事實就已經係啦 版主唔代表啲咩嫁啵其實你記住
係既,算得係咩?咪又係打手一名

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:08 發表

我諗唔係個個都得閒日日玩槍掛 唔洗返工做野? 多野做自然少玩嫁啦 師兄
算啦師兄,無謂解釋太多,
你係去搞9人地舖頭定還是真無辜大家自行判斷la

時間次序 第一頁

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:09 發表

個人感想,樓主要評事就評事,
唔好拉打唔打手來講,唔係話你岩或錯,而係「逢人都插兩刀」=輸硬
打手我暫時見唔到,只見到兩個平時比較少出聲的師兄相當企CRW 果邊。
但不代表是打手,始終CRW 係鋪,十個人入去,五個人開心五個人唔開心咁走,
果五個開心友讚間鋪好店亦不為過。
當然除樓主外,亦有多名師兄跳出來踩CRW ,在下沒去過整,也評不到理,也許是真苦主,也許是人云亦云,無從蹊考矣。
至於你話 / 影射版主係打手就KAI 左少少。

咁個人覺得12 月整完之後放低唔玩係唔奇的,
在下成日收成堆槍回家隔左半年都一槍唔開( 手上仲有一支處女VFC HK45CT 二月買 ),
但是其是非其非,無拎上手玩就說無拎上手玩就可以,不用「好奇呀?」、「唔比呀?」呢D 挑釁性字眼。
需知目標為本,你要評理或者針對CRW 乜都好,需要的不是一個人大聲,而是大家企你果邊,
太挑釁性+廣域攻擊會讓你輸掉觀眾的同理心。

在下字面上理解樓主係
1 - 12 月整第一次之後冇玩冇試
2 - 3 月真正拎來玩時發覺有問題,再拎去整
3 - 3 月呢轉修理後整條SLIDE 花哂

是否咁?

但CRW 的確拍左條好順的片 ( 雖然得360 P 在下看不清SLIDE 花左未 ),
呢一點係你需要解話的。
究竟片中3 月21 好順呢條片,花左未? 而該花痕在你交槍前是否已有?
如果3 月第二次修理前已經花,就算你主觀認為係人家第一次整得唔好而自己起勢磨合,只要花痕來自你手,亦不能怪人。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 15:08 發表

你十二月尾支槍有問題,心急想快點解決問題,大家明白。到店家幫你整好左,你可以完全唔理支槍擺埋成幾個月都唔掂佢?你第一次整完話slide lock唔到,店員答你係天氣問題影響。你點都會返屋企差氣吹暖隻匣再打去證實一下掛?
呢樣我比較難理解。你既工作可以忙到連羅支槍出黎crock下既時間都冇?如果你份工作可以令你忘卻支槍既存在的話,我又唔認為你十二月果時需要咁心急羅去整喎!(我認我離左題)

其實當初冇lock就要求整到有lock先

Ching對員工人生攻擊個人實在不恥,望Ching 能上傳玉照讓大家品評一番。

引用:
原帖由 Dave 於 8-4-2018 15:18 發表

個人感想,樓主要評事就評事,
唔好拉打唔打手來講,唔係話你岩或錯,而係「逢人都插兩刀」=輸硬
打手我暫時見唔到,只見到兩個平時比較少出聲的師兄相當企CRW 果邊。
但不代表是打手,始終CRW 係鋪,十個人入 ...
Dave師兄 crw果條片係我最後一次上佢槍鋪前 店主拍

引用:
原帖由 happypony 於 8-4-2018 15:34 發表
其實當初冇lock就要求整到有lock先
12月尾第一次拎去整本身支槍有lock但佢整完就冇左
3月中收槍果次除左磨花晒 slide極鬆以外其他尚算正常(除左收槍果日 未打過到依家所以可能仲有其他問題

以為咁多日連勝,單方面又話質素又話態度,之後仲開始人身攻擊,講人身型、講人身邊人,愈講愈過癮,贏左 20 版,今日誠信清袋。

引用:
原帖由 cx747f 於 8-4-2018 15:50 發表
以為咁多日連勝,單方面又話質素又話態度,之後仲開始人身攻擊,講人身型、講人身邊人,愈講愈過癮,贏左 20 版,今日誠信清袋。
即日開新acc分身留言? 2018年4月8日登記

發新話題