發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 23:32 發表

你同我講野客氣d呀
我開個 forum唔係比人做打手或者係借刀
依家唔係你話係就係架
一味就話人唔得
對你質疑既野就避而不談
又話好多受害者云云
點解要客氣啲??
講事實 證據拎晒出黎 信不信由你 idgas

事實我去完依間野支槍就變到咁 依個不變事實黎 浪費我金錢時間 唔好同我講咩打手唔打手 。 唔係開個forum就有權有勢度

講多都曬氣,以為聲大就道理呀?
大家有眼睇既看觀請自行分析

為免大家錯過左你既發言而無法分析
Set 左個特殊用戶組比你

好建議頂置呢次事件
同埋列出樓主部份前後矛盾/不合邏輯發言
再列出店家回應
然後最重要係唔好比打手係呢到搵食
前幾版有d附和樓主話店整槍有問題而家炒晒車個班友
唔好以為上網亂up冇責任
成日講埋d咩咩fd去邊間整出左事之類呢d冇證冇據既說話
呢次事件就係人辦
跟本可能好大部份都係好似樓主咁
拎完支槍番去玩到爛左就屈槍店有問題

唔洗架喇,跟本有腦都知咩事
開始見勢色唔對路就一見有質疑就起曬槓
最後比我ban埋就順理成章同人講"官商勾結"云云
收工

Crw 我有股份添呀,點會咁啱大家都有個C字哎

1 個讚好! TOP

會唔會聽日開始再冇任何一間舖肯接佢生意架?少佢一個客,成個氣槍市場會唔會萎縮架?我剛剛開始玩咋!

多年返工經驗話我知,通常d人身有屎或者理虧,都會首先聲大夾惡,務求令人覺得佢係啱。

目標太多
彈藥太少

首先自行申報利益:我去開Q記整槍,好少過海。
我剛剛才幫襯完C記搞咗支DM 870,因為當日要等攞槍,所以在店行咗一陣。
其實就賣貨而言,商業社會嘛,怎麼標價始終是店家的事,啱價就買,唔啱價就第二間。
至於整870,係滿意嘅。其實刨文刨咗好耐,亦問過論壇上的師兄及其他師傅,比較之下,C記係貴少少,但就執DM870嘅撞針系統,C記算係比較上出色。C Long做得幾好,就由得佢搞。
順帶一提,C Long近排玩Lifetime Warrant,響支槍內部打豬仔印去證明支槍係經佢手改,算係比較負責任的做法。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Thanato.S 於 8-4-2018 23:54 發表
好建議頂置呢次事件
同埋列出樓主部份前後矛盾/不合邏輯發言
再列出店家回應
然後最重要係唔好比打手係呢到搵食
前幾版有d附和樓主話店整槍有問題而家炒晒車個班友
唔好以為上網亂up冇責任
成日講埋d咩咩fd去邊 ...
望人炒車最開心

改槍如想不中伏
自己動手最舒服
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

1 個讚好! TOP

一係就自己整
一係就完全相信專家

自己讀產品設計都咁話

亞公, 你都算好老皮比佢講咗咁長時間.(爬文咗2日)
一個什麼也不懂的老兵!!

無爬兩日,再上埋fb睇
估唔到咁迂迴曲折!
唔怪得講講下又人身攻擊又有一堆我朋友點點點

唉, 睇左幾日都有d悶悶地了,
一心諗住個post自已會沈落去,

曾嘗試理解樓主問題, 及其前後矛盾又不合邏輯的發言, 仲要有時講d野好難明白
開頭都有出post出相幫下手解決問題, 但佢又好似一心想唱死/唱衰人地鋪頭咁,
又不斷咁推post睇下有無人附和...

都算了, 皆因小弟都只係傍觀者不清楚兩邊情況/有什麼deal..

但到了有人開始人身攻擊玩起底的時候, 實在不能接受了 , 好在阿公出現得及時

申利:小弟喜歡自已整槍, 所以無比C記整過野, 但不時有幫襯買下野咁
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

就算道理係你果邊都唔應該人身攻擊
對事不對人
睇完咁多頁post我對c舖既睇法都冇咩變
整槍買真件都係自己黎

發新話題