發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

都話wargame全部小圈子,幾野就收左樓主皮哈哈

只可以講,由一開始投訴有問題,到我哋一齊認真Find out原因都仲正正常常;去到中路,劇情就暴走,成件事變了質。

究竟世界上還有神嗎?

其實大家都算厚道喇,做左廿板時間嘅聆聽者,由起初聽好正常,似乎都係對事,但之後有人不斷針對人,甚至侮辱人地身邊嘅人,再恥笑埋人地 d 客係港豬,仲搵鬼企果邊咩?

全部新ac講都係話樓主人生攻擊唔可信
不如講返件事啦,個個引樓主開火,再ban埋
我係度n年,前面仲有個ac係crw老闆添,不過唔好叫我解釋點解知 質疑就當我nine up啦
利申早期我都有係佢度整過槍,高大肥仔師傅,果陣公道價300。

1 個讚好! TOP

正如有老師傅教落同人吵架,唔需要理自己吵唔吵得贏,淨係捉佢錯果一樣野死吵爛吵就得架啦。
估唔到網上都見到

1 個讚好! TOP

有睇開哩個post不過無發言.....其實係迷兩面都有啲野需要再交待番?做左人咁來,從來覺得哩啲事一定唔會一邊錯晒。簡單啲講,開post投訴嗰位人會無故攪咁多野去唱衰一間舖?當然唔合理

回覆 426# 的帖子

有睇開哩個post不過無發言.....其實係迷兩面都有啲野需要再交待番?做左人咁來,從來覺得哩啲事一定唔會一邊錯晒。簡單啲講,開post投訴嗰位人會無故攪咁多野去唱衰一間舖?當然唔合理

出出下post斷左post

[delete] 都係斷左post

delete

唔可以用香港字

引用:
原帖由 gtoray 於 11-4-2018 10:51 發表
唔可以用香港字
香港字?

引用:
原帖由 toto0321 於 11-4-2018 09:22 發表
全部新ac講都係話樓主人生攻擊唔可信
不如講返件事啦,個個引樓主開火,再ban埋
我係度n年,前面仲有個ac係crw老闆添,不過唔好叫我解釋點解知 質疑就當我nine up啦
利申早期我都有係佢度整過槍,高大 ...
請你指出全部新ac係邊d
個個引樓主開火?定係佢引火自焚?

引用:
原帖由 Dankumear 於 11-4-2018 10:56 發表

香港字?
O既
之類既字,討論區編碼唔support

引用:
原帖由 Dankumear 於 11-4-2018 10:06 發表
試下出完整post:

有睇開哩個post不過無發言.....其實係迷兩面都有啲野需要再交待番?做左人咁來,從來覺得哩啲事一定唔會一邊錯晒。簡單啲講,開post投訴嗰位人會無故攪咁多野去唱衰一間舖?當然唔合理的人亦大有人在。 只可以講事主沉不住氣,人地CXW列出詳細事序及支持論據,事主亦應逐點反駁(如有的話),亦可列出雙方無爭議的事實,對大家判斷對錯都好好多。

發新話題