36 123
發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

首先自行申報利益:我去開Q記整槍,好少過海。
我剛剛才幫襯完C記搞咗支DM 870,因為當日要等攞槍,所以在店行咗一陣。
其實就賣貨而言,商業社會嘛,怎麼標價始終是店家的事,啱價就買,唔啱價就第二間。
至於整870,係滿意嘅。其實刨文刨咗好耐,亦問過論壇上的師兄及其他師傅,比較之下,C記係貴少少,但就執DM870嘅撞針系統,C記算係比較上出色。C Long做得幾好,就由得佢搞。
順帶一提,C Long近排玩Lifetime Warrant,響支槍內部打豬仔印去證明支槍係經佢手改,算係比較負責任的做法。

究竟世界上還有神嗎?

只可以講,由一開始投訴有問題,到我哋一齊認真Find out原因都仲正正常常;去到中路,劇情就暴走,成件事變了質。

究竟世界上還有神嗎?

講870係咪即係我?
引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 23:27 發表
手槍果位? 870果位? 有啲師兄知內情唔講果啲唔係?
究竟世界上還有神嗎?

去到咁嘅氣氛,真相係冇可能再Find out 到㗎啦⋯⋯
你諗吓,去到360度無差別攻擊外加地圖炮,其實已經叫全面開火。
引用:
原帖由 Dankumear 於 11-4-2018 12:23 發表

版主ban事主是理所當然的。我亦同意。

不過可惜的是其實件事都未能完全真正水落石出,有點遺憾。
究竟世界上還有神嗎?

呢單嘢可以Close file,由佢自沉吧!
究竟世界上還有神嗎?

不會吧!可能只是當初樓主太敏感,草木皆兵而已。事情既然已經完了,何苦再糾纏在這件事上?
新A/C並不代表甚麼。
Welcome to CGF。
引用:
原帖由 cx747f 於 11-4-2018 15:27 發表
Sorry,新人睇唔過眼,留言表達意見係咪會令大家唔舒服?咁我繼續 read only?大家會覺得新 acc 就係 CxW 嘅人?咁我去 CxW login 一次有冇五折呢?係嘅不如星期六一齊踩去見證下?茅頭似乎指向我 ... 上 ...
究竟世界上還有神嗎?

36 123
發新話題