45 123
發新話題

請問氣槍維修邊間平?

請問氣槍維修邊間平?

惡獵客拆左裝吾倒

Alecto ?

引用:
原帖由 walther 於 16-3-2018 09:13 PM 發表
Alecto ?
這枝天堂有售嗎?個樣好似幾惡!

引用:
原帖由 33tt 於 17-3-2018 01:01 發表

這枝天堂有售嗎?個樣好似幾惡!
有, 但個鏡同滅聲器係我自己加的

引用:
原帖由 walther 於 17-3-2018 07:14 AM 發表

有, 但個鏡同滅聲器係我自己加的
好靚仔! 內管是否加長的,再加滅聲?

樓主呢支都唔係一般打war game的槍,我估你都係返去你買的鋪頭問問好D.

引用:
原帖由 33tt 於 17-3-2018 09:20 發表

好靚仔! 內管是否加長的,再加滅聲?
冇錯

引用:
原帖由 細傑 於 16-3-2018 17:25 發表
惡獵客拆左裝吾倒
這是什麼槍?

無改過架?  我估應該吾得

引用:
原帖由 細傑 於 20-3-2018 03:11 發表
無改過架?  我估應該吾得
??
anyway, 如果你枝槍係 Zoraki 或 Alecto ( 唔同市場既名 ), 上 youtube 手沉下啦, 大把教學, 網上又有爆炸圖, 自己整不難. 揾槍舖整就可能只係有地獄或有聲水, 就算佢地接嚟做, 都一定好貴.

引用:
原帖由 walther 於 20-3-2018 09:33 AM 發表

??
anyway, 如果你枝槍係 Zoraki 或 Alecto ( 唔同市場既名 ), 上 youtube 手沉下啦, 大把教學, 網上又有爆炸圖, 自己整不難. 揾槍舖整就可能只係有地獄或有聲水, 就算佢地接嚟做, 都一定好貴.
對,Webley Alecto = Zoraki HP 01-2

系英紅度買  距地話吾識裝 就系睇視頻跟住拆 點知同外國吾同港版有防改

上圖[local]1[/local][local]2[/local]

回覆 10# 的帖子

以我所知,地獄從來不整槍的說。。。

引用:
原帖由 細傑 於 7-4-2018 01:40 發表
上圖[local]1[/local][local]2[/local]
圖在哪?

45 123
發新話題