發新話題

請問氣槍維修邊間平?

引用:
原帖由 細傑 於 6-4-2018 10:39 PM 發表
系英紅度買  距地話吾識裝 就系睇視頻跟住拆 點知同外國吾同港版有防改
師兄是指 枝槍有防改 所以一拆之後便砌唔番 ?

[img]http://ci.baidu.com/j7NaUx996n ,验证码:sb62[local]1[/local][/img]   吾知系咪甘上圖  (手機上)

回覆 16# 的帖子

因為人地話好easy  幾步就搞店  跟住視頻拆  發現有D吾同  諗住我呢把系長

因為人地話好easy  幾步就搞店  跟住視頻拆  發現有D吾同  諗住我呢把系長

樓主自問可唔可以明言想改咩呢?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

手機吾識發圖    因為人地話好easy  幾步就搞店  跟住視頻拆  發現有D吾同  諗住我呢把系長

回覆 20# 的帖子

我依家凈系想裝反好把野 2千幾蚊都無玩過就擺左系度!

原本好地地點解要拆先?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 walther 於 16-3-2018 21:13 發表
Alecto ?
正野。。。

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

因為漏氣 準度好差

因為壓兩手就漏氣  準度好差 又無力 654K用3.4 準同力都好過距好多

有無師兄識搞 俾反幾舊水幫手裝反就得

把野無改過把野無改過把野無改過

引用:
原帖由 細傑 於 18-4-2018 18:31 發表
因為壓兩手就漏氣  準度好差 又無力 654K用3.4 準同力都好過距好多
一D都唔奇!好多外國「大火力」手動AIR GUN因為要降低火力來港,有某D型號會用最低成本的方法∼「漏氣大法」夾硬整衰支鎗為止,有時求其射得出就算。。。好似以前Gamo D彈弓長槍,又係夹硬整漏氣,大大支長槍,D木同鋼鬼咁靚,買咗就瀨野∼3米之外連張A4靶紙都打唔中。。。打打下爛埋都随時有!
用D好D既方法來降火係唔得既?但求賣出認真無良心,見怪不怪矣。。。
P's:問過做代理既朋友,點解唔用弱D弹弓,而夾硬鑽孔漏氣。。?佢問我想聽真果句定假果句。。。?
假果句:唔想比人咁易改番還原犯法火力。。。(嘩!認真用心良苦咯。。。)
真果句:換條弱彈弓入去要額外成本,鑽孔漏氣唔洗成本丫馬傻仔。。。哦?又係道理喎,抵佢發達既。。

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 細傑 於 18-4-2018 06:31 PM 發表
請問師兄 什麽是3.4 ?

引用:
原帖由 33tt 於 18-4-2018 22:03 發表

請問師兄 什麽是3.4 ?
3.4寸鎗管。。。?

引用:
原帖由 T-800 於 18-4-2018 10:05 PM 發表

3.4寸鎗管。。。?

呀,應該係!謝軍醫兄!

發新話題