發新話題

[VFC] G3A3 GBB

希望we嘅會一定準度,因為小弟打算買齊件改msg90
全氣動
czp09
ump9
msg90

諗緊KAC G3骨好定係Spuhr

引用:
原帖由 20131324 於 19-9-2018 00:47 發表
希望we嘅會一定準度,因為小弟打算買齊件改msg90
嘩 改msg90好高難道
當年電槍件代tango師兄自己改左枝 除左歎為觀止之外都唔知可以講咩

留名花生傷亡報告

由樓主出POST到現在,都成半年有多了.
如果更換到木件就好. Thx for information.

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-9-2018 12:16 發表
由樓主出POST到現在,都成半年有多了.
如果更換到木件就好. Thx for information.
一早準備好木傢私
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

PSG-1支鏡先惡搞
引用:
原帖由 Dave 於 18-9-2018 13:02 發表

許願... psg-1 排隊出

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 19-9-2018 18:17 發表
PSG-1支鏡先惡搞
如果移植不到MARUI 果支上去就疊埋心水用普通鏡算了。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

係呀,仲要極高水...
引用:
原帖由 JBL 於 19-9-2018 18:30 發表

G3支鏡咪一樣惡搞,根本無出個玩具
究竟世界上還有神嗎?

係呀!要原汁原味要駛好多錢.....
引用:
原帖由 Dave 於 19-9-2018 18:37 發表

如果移植不到MARUI 果支上去就疊埋心水用普通鏡算了。
究竟世界上還有神嗎?

引用:

Hensoldt果枝?
比起現代鏡唔算貴了

咁上網睇睇先, Thanks 。
引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2018 19:02 發表

Hensoldt果枝?
比起現代鏡唔算貴了
究竟世界上還有神嗎?

引用:

我得呢支,唔難嘅,貴啫

附件

19-9-2018 20:19

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 19-9-2018 20:19 發表

我得呢支,唔難X,貴啫
世上無難事...只怕有錢人
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題