21 12
發新話題

[VFC] G3A3 GBB

引用:
原帖由 Ben_9413 於 28-3-2018 18:49 發表

正o阿
岩岩去左三軍望下 漆面同mp5唔同
G3比較啞色

引用:
原帖由 Ben_9413 於 28-3-2018 20:31 發表

沙鷹feel?
少少似 我鍾意mp5果種令身多d

引用:
原帖由 Dave 於 28-3-2018 20:36 發表

突然發表即有實物
都講左一段時間啦 早過vfc講
有實身demo應該兩三個月派貨

https://www.facebook.com/kyairsoftgun/posts/1641787039233189
We oem under u記拉神

加多條link
https://www.facebook.com/kyairsoftgun/videos/1641857065892853/

引用:
原帖由 Dave 於 28-3-2018 21:44 發表

即係vfc 同we 同時拎到u 記g3 拉腎?
有可能係 即係無論你係we定vfc fans你都要課金比u記
呢間k_airsoft我覺得係香港另一間we代理 好齊件
次次都拎到demo槍

可能工程樣版?
如果佢飛機夠大 既話應該有potential改硬d彈弓

引用:
原帖由 2slow 於 7-9-2018 12:04 發表
v記USP係我近期買了即時後悔的東西  
作為H&K + USP粉的小弟不能不買....
爛ejector?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-9-2018 12:24 發表

皇恩浩盪, 彈數竟然唔係跟真數

但係我唔明, new design g3 reinforce bolt set 即係點, 有old design?
好似we m14咁比你自己換都幾好
New empty mag fring mode我都想知係點
睇到500euro 我都係等過we算
Vfc最吸引都係隻格仔匣

引用:
原帖由 20131324 於 18-9-2018 23:15 發表
其實明明喺we prototype 出嚟先,嚸解反而喺女火金出貨先?
聽聞兩間都係u記出拉神
希望唔好cut左we個拉神

引用:
原帖由 20131324 於 19-9-2018 00:47 發表
希望we嘅會一定準度,因為小弟打算買齊件改msg90
嘩 改msg90好高難道
當年電槍件代tango師兄自己改左枝 除左歎為觀止之外都唔知可以講咩

引用:
原帖由 JBL 於 19-9-2018 18:30 發表

G3支鏡咪一樣惡搞,根本無出個玩具
Hensoldt果枝?
比起現代鏡唔算貴了

引用:
原帖由 jacko 於 19-9-2018 20:19 發表

我得呢支,唔難嘅,貴啫
爬過下文 呢枝野好似有3個gen
師兄果枝係gen1?

Pso1都係 有平有貴 gen1又係收藏佳品

引用:
原帖由 jacko 於 20-9-2018 01:07 發表

唔識分Gen幾 只知分model 1,2&3, 我呢支model 1
Sor我up錯
應該係model幾

http://mg-42.net/G3_hensoldt.htm
如果we出埋我想搵枝model2

引用:
原帖由 jacko 於 20-9-2018 08:38 發表

Sor我都up錯,我支係model 2先真
再睇多次 model1係550用
Model2係g3
Model 3係普通魚骨用

G3果枝都算多 有時會見到od色 唔知係咪refinish

21 12
發新話題