發新話題

中美貿易戰究竟打唔打得成 ? 將對香港有何影響 ?

人家做就是 天下烏鴉一樣黑
自己做就是 到處楊梅一樣花

爭咩呀?溝埋做瀨尿牛丸呀!笨!
不如兩邊打個和啦,Super!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 27-6-2018 16:08 發表
人家做就是 天下烏鴉一樣黑
自己做就是 到處楊梅一樣花

爭咩呀?溝埋做瀨尿牛丸呀!笨!
不如兩邊打個和啦,Super!
打和唔制呀, 中國一定要係最後羸家

引用:
原帖由 pbay 於 27-6-2018 16:15 發表

打和唔制呀, 中國一定要係最後羸家
中國嬴唔嬴唔知,但有樣野美國一定嬴,就係同一時間辣興最多國家

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 27-6-2018 17:39 發表

中國嬴唔嬴唔知,但有樣野美國一定嬴,就係同一時間辣興最多國家

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !
中國起碼有一樣野一定掂! 女

引用:
原帖由 48191 於 20-5-2018 20:45 發表
J兄,見唔見到M兄?
想睇睇佢又有何高見。
你係咪搵我呀,我醉咗好多日,無上CGF,我覺得打唔成貿易戰嫁,日日紙醉金迷點會有影響

我搵緊支偽德國機槍呀!榮昇U-Boat艇長嗰位呀!
引用:
原帖由 m11.man 於 28-6-2018 01:24 發表

你係咪搵我呀,我醉咗好多日,無上CGF,我覺得打唔成貿易戰嫁,日日紙醉金迷點會有影響
究竟世界上還有神嗎?

回覆 360# 的帖子

呢啲叫 design around

引用:
原帖由 JBL 於 27-6-2018 18:45 發表

P兄心底果句,中國唔X街真係無天理呀,天滅中共呀喂.....
中國有讀心神探, 唔贏無天理啦

中國一定得

引用:
原帖由 JBL 於 28-6-2018 13:17 發表

我親美嫁,你唔見我叫JBL咩,美國老牌喇叭,又唔見我叫前進呀回力之類?所以我話美國必勝至真。
今非昔比,前年已被三叔收歸旗下了。。。買泡菜就贏了

回覆 367# 的帖子

你講咩,點解我唔明既

我冇乜烏鴉花花情意結,
最後贏家只可能係曱甴同水熊, 人冇份的.

發新話題