發新話題

中美貿易戰究竟打唔打得成 ? 將對香港有何影響 ?

引用:
原帖由 48191 於 12-8-2018 21:39 發表
其實係我卑鄙啫。
原因係在於我想吸引某會員,想不到J兄有反應。
而我係好平常心甘睇吹水區留言.
所以都係呢句: 何必呢?
要過二人世界, 約人去開房開波開拖冇人可以干涉,
但响公園玩推手十八摸就係大眾娛樂了.

1 個讚好! TOP

其實,我並不是第一次重申自己立場。
大家客客氣氣,係冇問題嘅。一齊講吓槍,開開心心,其實更加好。
但係某人總係寸寸貢,仲好型咁表示「我派Like就可以化敵爲友好很幼稚」之類嘅說話。
咁即係連和解嘅希望都唔會有,既然係咁我似乎冇必要留手。
J兄係我放低一啲成見,而且佢並不是言之無物的人。所以雖然大家鬥頂,但是心入面都佩服佢鬥法之前真係有做過功課,所以有時我會認輸。但某人並不同,而係真係冇料又聲大大。咁仲駛留手嘅?
引用:
原帖由 loveless 於 12-8-2018 21:57 發表

而我係好平常心甘睇吹水區留言.
所以都係呢句: 何必呢?
要過二人世界, 約人去開房開波開拖冇人可以干涉,
但响公園玩推手十八摸就係大眾娛樂了.
究竟世界上還有神嗎?

! 睇來我們CGF要進步! 要用Youtube拍片! 呢類討論要升呢俾大家觀看! 咁至激活大家腦細胞活動思維!

引用:
原帖由 rho837 於 12-8-2018 22:40 發表
! 睇來我們CGF要進步! 要用Youtube拍片! 呢類討論要升呢俾大家觀看! 咁至激活大家腦細胞活動思維!
理直氣壯換機換燈換鏡買衫買錶買面膜

咦,咁你又乜水?
你都係一個俾總版主插到唔敢覆的免費五毛咋吓嘩?
自我陶醉完未?
引用:
原帖由 MG-42 於 13-8-2018 04:27 發表

人地係諾貝爾經濟學獎得主、美國前總統克林頓顧問,現為哥倫比亞大學(Columbia University)經濟學家的斯蒂格利茨(Joseph Stiglitz)

你係乜料?  鍵盤人咋..哈哈 佢話你更有趣
究竟世界上還有神嗎?

你呢個回覆直情係低能喇,唔只燒埋我一個,仲要唔做Fact check。
陣燶味勁到呢!
引用:
原帖由 MG-42 於 13-8-2018 04:45 發表

冇Check比人插得多進步左...

一張打印A4紙通告連簽名都冇... 學生哥未出過來做工未見過就信姐...呢D政府部門都冇簽名?

如果一張人人都打到既A4紙通告都係証據咁幼稚...   不如你自己打張紙話係習總 ...
究竟世界上還有神嗎?

喂,無知艇長,戴咗皮帶未?你條褲跌咗一半落嚟喎!玩自除呀?你中文水平咁高,唔係唔識「貽笑大方」四個字點解啩?
引用:
原帖由 MG-42 於 13-8-2018 04:49 發表

但你吸引左成班人來除緊你條褲...    如果知你比人除緊褲我早D入來了... Kaka
究竟世界上還有神嗎?

你自己唔去查證仲同我嘈?所以話你三無冇錯。
冇學識
冇智識
冇品
引用:
原帖由 MG-42 於 13-8-2018 07:55 發表

你個所謂Fact check咪又係News說"網上流傳"...  官網有冇發文?   你咁鍾意拉人落水既.. 你自己一個就粒水? 不如又派like做朋友丫
究竟世界上還有神嗎?

其實,
我覺得,
查證,
響理想世界中應該唔係觀眾既責任.

理想世界中, 媒體也好, 個人也好, 任何發言, 其它人係應該可以信任.
我經常做Fact Check,
唔係因為得閒到冇事做.

引用:
原帖由 loveless 於 12-8-2018 23:06 發表

理直氣壯換機換燈換鏡買衫買錶買面膜
開show時有三點式show girls美女渣住廣告商玩具槍產品出來跳返帕舞! 到break環節仲可以買埋有關市場最新玩具槍及配件及gear產品廣告!

我有咁閒情留返嚟上網搜尋姐姐(里)好過。
---
近日出咗好多頭文字C,要睇就快,轉頭隨時被閉屏。

發新話題