發新話題

[Marui] [新品]馬記 M&P 9L

幾時槍街會有?

道聽途說,日本要18號先出貨...香港要訂

價錢官方同M45A1一樣,頭水應該都係千二上落到
觀望千一

引用:
原帖由 Mk123456 於 7-4-2018 23:23 發表
幾時槍街會有?
官網寫 4 月 18 ,來到香港大概遲3 天吧。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我係M&P迷
必入
依家玩M&P rmr如要唔駛自己動工就只能買2k幾既nova slide….

到目前為止三間廠出左m&p9
係咪馬記最好呢?blow back係咪佢最大呢?
見急打出左鋼slide比佢 好好奇夠唔夠力推

重点其实系用咩飞机
nova套kit好似系cut顶飞机,如果原厂做cut顶,大家可以有个数可以就。
如果完整飞机,就太好了,可以开心换Oring

但係有thumb safety又好似怪怪地
雖則真槍都有淨slide kit買,唔排除有人會有一支有thumb safety既pc custom...

引用:
原帖由 johnlam602 於 17-4-2018 12:24 發表
但係有thumb safety又好似怪怪地
雖則真槍都有淨slide kit買,唔排除有人會有一支有thumb safety既pc custom...
不論真槍同馬記 個safety都可以拆
印象中......

引用:
原帖由 Thanato.S 於 17-4-2018 12:31 發表

印象中......
會有個長方形缺口

有人出舊膠遮住個窿

引用:
原帖由 Thanato.S 於 17-4-2018 12:31 發表

印象中......
支槍本身的trigger已經有安全設計,
如果個safety可以拆到,支槍就會靚仔好多.
Thx for sharing.

引用:
原帖由 BLSK 於 18-4-2018 12:59 發表
有人出舊膠遮住個窿
詳細希望:0

回覆 28# 的帖子

http://dciguns.cart.fc2.com/ca1/3/p4-r-s/
揾到!
之前上架仔網訂野見佢個牌子
原來仲有整真係消到音既suppressor

1 個讚好! TOP

發新話題