發新話題

[Marui] [新品]馬記 M&P 9L

引用:
原帖由 Opica 於 19-4-2018 00:08 發表
http://www.hyperdouraku.com/airgun/tm_mp9l/index.html

道樂小開箱
個盒面幾型

回29#
謝謝C Hing分享十分有用的網址,可作日後參考之用.

呢件東西自己DIY都得

附件

19-4-2018 12:23

係,買舊擦膠自己cut都得

唔知岩唔岩RMR

呢把RMR版本的飛機組規格唔知同M&P9一唔一樣呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 35# 的帖子

唔岩 入手左馬記鏡係行doctor數
加塊板應該只係墊一墊個sight

以前nova套kit有死症,原裝拍頭膠做大左,但成套nozzle座又係自家數,要換只能用原裝marii size來cut,但軟膠要cut得fit又麻煩
外型類似的G18/deton .45又唔夠M&P大,完全噴氣

希望有人跟呢支個系統做番鋁/鋼slide, 就算唔通舊M&P,至少都信得過馬記數

引用:
原帖由 2slow 於 19-4-2018 15:51 發表
呢把RMR版本的飛機組規格唔知同M&P9一唔一樣呢
睇PARTS LIST係0吾同, M&P9 L PARTS NO.係 GBB3 行頭, 同見到佢係用M9A1 拍頭

回覆 40# 的帖子

卡左好幾次slide,回膛唔夠力?

好幾次卡住及cycle不完整...
對於呢樣野, 有無人明白佢謝咩呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

師兄已入手?? 可唔可以報下價?

引用:
原帖由 BLSK 於 20-4-2018 02:23 發表
卡左好幾次slide,回膛唔夠力?
唔知關唔關彈弓事呢?

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-4-2018 17:17 發表

唔知關唔關彈弓事呢?
好似係個匣溫度問題

發新話題