發新話題

[Marui] [新品]馬記 M&P 9L

[新品]馬記 M&P 9L

改造潛力頗巨

可惜據google翻譯, trigger stop 似乎不可調

http://www.tokyo-marui.co.jp/products/gas/blowback/449

附件

4-4-2018 15:43

似乎個鏡位只對應馬記鏡仔

回覆 2# 的帖子

馬記鏡仔行返Trijicon RMR size

回覆 3# 的帖子

咁就正喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

即係黎緊會有兩款鏡
而家好似係行vortex 定唔知doctor鏡數

引用:
原帖由 laiwangkai 於 4-4-2018 04:04 PM 發表
馬記鏡仔行返Trijicon RMR size
螺絲孔位跟Doctor,擺吾到落RMR座

咁依支M&P9L上唔上到RMR
之前nova出過套kit上到RMR不過都無曬貨(應該會再出呱)
但又用唔到馬仔鏡,又無得有時身㾗換下鏡 同埋聽講馬仔鏡好過A1A RMR

引用:
原帖由 BLSK 於 4-4-2018 17:15 發表
咁依支M&P9L上唔上到RMR
之前nova出過套kit上到RMR不過都無曬貨(應該會再出呱)
但又用唔到馬仔鏡,又無得有時身㾗換下鏡 同埋聽講馬仔鏡好過A1A RMR
要睇下條SLIDE係咪用番佢個自家MOUNT位

附件

4-4-2018 17:20

但而家睇圖似係自家數
舊年十月已經有成槍仲搞咁耐,等我凝住有新改動添

我見佢隻匣有做左右位比mag catch食
唔知支槍係咪可以左右退匣?

回覆 10# 的帖子

聽過有左手師兄話換左係lock唔到定唔實的
但呢支唔知

引用:
原帖由 Thanato.S 於 2018-4-4 23:32 發表
我見佢隻匣有做左右位比mag catch食
唔知支槍係咪可以左右退匣?
可以

如果收藏開M&P玩具手槍的我,呢支唔收,有D對唔住自己咁.
希望VFX會出呢一支,(起碼有金屬滑架玩) Thx for sharing.

呢支好似都值敗下身家

唔知內件有冇改進
因為 M&P 沙色 同 黑色 既trigger reset係唔同
唔知佢內件有冇改番用沙色個隻 (沙色trigger係好d冇咁淋)
mag release己知可以左右互換
但匣做少左隻角 可能要自己搞
另外匣用pin......唉...倒退

發新話題