21 12
發新話題

[WE] L85好唔好玩?

L85好唔好玩?

小弟想添支GBB嘅L85,但唔多知道呢支槍性能如何~望有高人指點下

要好有愛先會買
記得戴耳塞
而家搵支靚仔堅SUSAT難過登天。
引用:
原帖由 ArcherAlDante 於 7-4-2018 12:28 發表
小弟想添支GBB嘅L85,但唔多知道呢支槍性能如何~望有高人指點下
究竟世界上還有神嗎?

靚仔SUSAT 點會難
Exemplo ducemus
[img][/img]

1 個讚好! TOP

係?上次去茘枝角上樓搵,嗰支好二手,外殻花哂...
引用:
原帖由 marcooo 於 7-4-2018 18:05 發表
靚仔SUSAT 點會難
究竟世界上還有神嗎?

原裝跟師傅平玩只加幾拾小改,加快拆內管.L85暫冇其它選擇.
一係等下,馬記可能會出😁

附件

7-4-2018 21:59

呢支當然好玩, 外型又另創一格,唔埋M4堆.

想問玩落多唔多零件易爛?

引用:
原帖由 0050100 於 7-4-2018 21:59 發表
原裝跟師傅平玩只加幾拾小改,加快拆內管.L85暫冇其它選擇.
一係等下,馬記可能會出😁
快拆咁過癮

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-4-2018 22:50 發表

快拆咁過癮
好煩架,玩膠都玩窮.

附件

7-4-2018 23:41

引用:
原帖由 JOHN2 於 7-4-2018 22:42 發表
想問玩落多唔多零件易爛?
呢枝野主要處理是夾bolt問題,網上亦有好幾個處理教學.
我的個人方法是補貼鋼片底.或其他師兄有好方法嗎?

附件

8-4-2018 10:16

回覆 4# 的帖子

一分錢一分貨

二手靚仔都係3.5k
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 0050100 於 8-4-2018 10:16 發表

請教C Hing, 如何才可把鋼片和bolt接合呢? Thx for sharing.

回覆 12# 的帖子

磨花bolt面及鋼片,我用ab混合膠

引用:
原帖由 0050100 於 8-4-2018 15:05 發表
磨花bolt面及鋼片,我用ab混合膠
謝謝C Hing回給予有關知識.

引用:
原帖由 0050100 於 8-4-2018 10:16 發表

想問下點解要加呢片野既
一直想買l85改現代樣 可惜仿surefire 火帽同acog mount都冇貨了

21 12
發新話題