發新話題

第57回 静岡ожみЁъみ 2018

今次好似好唔吸引....

最大貢獻可能係隻短匣

引用:
原帖由 pbay 於 9-5-2018 18:01 發表

我覺得短匣仲型
睇下枝鎗咩config啦,如果係狙擊向既,咁梗係短匣有型d啦

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2018 11:53 發表
有嫁,佢話會有層coating令條slide質感再上一層樓
不過今次show出黎個啲無咁解

我都學偏貴 不過又係硬食
如果有人出新glock系統落返17 34到真係大破財

!!!講完V10個part有講P320!!!
Google Tran ...
如果Marui出P320真係必買
我唔洗要軍版,普通P320我就ok

引用:
原帖由 BLSK 於 11-5-2018 14:19 發表
我都覺慳返啲呀,落場粗粗地用膠好過
到時換個下身就收工,但今次個身個pin 位有做到出黎,吉打又無

我都係係睇篇文到睇到,講完V10就有講P320
不過聽住先啦,秋天即係9月先知
快極都係灰模,仲要再 ...
OK啦,當年M&P都係咁等
冇後悔過冇買VFC同埋WE

引用:
原帖由 olw0978 於 12-5-2018 11:49 發表

也許 141 兄有所不知,V 記的 M&P 是可以 full auto 的
我知呀,我枝VFC Glock 19都得
我最唔鍾意枝VFC Glock 19就係有auto

引用:
原帖由 2slow 於 14-5-2018 11:10 發表

真的嗎? 在下有支迷G19.. 返去check check先
有呀,你lock咗條slide,反轉枝鎗
有粒圓圓地既野零件,唔知由左啪右,定係由右啪左,咁就有full auto

引用:
原帖由 stevechau 於 14-5-2018 10:04 發表

我先唔會信到十足十
通常係話俾你知可以入到真CQC,除此之外絕冇其他意思,唔洗諗太多

引用:
原帖由 horenhim 於 14-5-2018 16:23 發表

VFC除左無痛上到真準星之外真系冇咩好....
幫襯完之後好灰
你講邊枝先 ?
Glock 19 ?
我覺得算幾好喎

引用:
原帖由 olw0978 於 17-5-2018 07:44 發表

141 兄,有點不解,何以 G19 算幾好, 但它帶 auto 卻接受唔到呢?

是指性能上算幾好,但無中生有的 auto 功能接受不了?
無中生有我已經唔鍾意
實際上亦都覺得多隻香爐多隻鬼,多野功能多樣野壞,當個功能係畫蛇添足既時候....不了
不過我係唔鍾意啫,又唔係真係語接受唔到,否則我都唔會買啦
如果個selector係好似Glock 18咁,就真係接受唔到啦

發新話題