發新話題

第57回 静岡ожみЁъみ 2018

BioHazard系列都玩到爛,仲嚟...
引用:
原帖由 BFG001 於 2-5-2018 22:24 發表
第一個有機會係M4 CO2彈夾或者M4類新槍 (除非有生之年見到馬記416 GBB,雖然機會好細),第二個都係講地鐵16 (或者有短版?),第三個已幾乎肯肯定係Wesker 01P,連日本仔雜誌上個月都講緊,除非又有變數

https://i ...
究竟世界上還有神嗎?

我真係唔明, IMI MTR-16本身都打唔到實彈,外型又唔係好,點解唔出416,反而係MTR-16啲咁冷門嘅款.....
究竟世界上還有神嗎?

應該一早摺「次世代」喇...
引用:
原帖由 BFG001 於 3-5-2018 15:58 發表

馬記停產咗廁袋RECEE,要一枝潮版而且可以share parts的長版電槍頂替RECEE空缺都唔奇
究竟世界上還有神嗎?

我呢啲老柴真係唔識欣賞....
But thanks for sharing....
引用:
原帖由 Dave 於 3-5-2018 20:31 發表

其實我對MTR 16 都興趣缺缺,
不過身邊有人反而頗感興趣,原因是雙邊掣...( 左撇子 )

我猜MTR 比較岩果D 預左一買就改頭尾尾改外觀的玩家,而家一步到位慳唔少。
究竟世界上還有神嗎?

出M16A1?
引用:
原帖由 tf141 於 4-5-2018 12:20 發表
最大貢獻可能係隻短匣
究竟世界上還有神嗎?

當年嘅Fa-Mas,小弟有幸買過,柄尾有個掣一按可以放番鬆條彈弓;但個身看似非常脆弱,一開腳架坐地,個身會發出「嘞嘞」聲......
引用:
原帖由 pmcoperator 於 5-5-2018 11:25 發表
其實馬記應該出Famas gbb,紀念第一枝成功電槍
究竟世界上還有神嗎?

謎之19,台灣論壇那邊有會員表示,支槍會因爲零件損耗而無法打單發....直接變成G18C Compact。
引用:
原帖由 olw0978 於 17-5-2018 07:44 發表

141 兄,有點不解,何以 G19 算幾好, 但它帶 auto 卻接受唔到呢?

是指性能上算幾好,但無中生有的 auto 功能接受不了?
究竟世界上還有神嗎?

謎之Bug....
引用:
原帖由 Mairon 於 26-5-2018 19:02 發表
已變glock 18compact,好駛好用
究竟世界上還有神嗎?

其實謎版G17/18/19有一個好奇怪的問題。就係條Slide從後望番前,其實係有輕微的傾斜。
仲有一點,一用馬記匣,Slide有大概少於1mm的後移,越用得耐越明顯。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題