發新話題

[VFC] VFC UMP45問題

引用:
原帖由 2slow 於 28-5-2018 11:10 發表

噢, I see...

請問Dave兄用邊隻"爭口膠" ??
樂泰 565
不會乾的,唧完都是白膠漿咁,但整左一隻唔漏左半年了,真是WORKS。
昨天三十幾度曬太陽都叉完氣不漏。

鳴謝版主JACKO 兄教路
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Opica 於 25-5-2018 15:38 發表

叫佢。。。V2.1
咁即係起碼下年買先穩陣係HOPUP & BOLT 升級版啦

但到下年唔知又會唔會小改D乜...真係買好唔買好

引用:
原帖由 Kwind 於 28-5-2018 23:35 發表

咁即係起碼下年買先穩陣係HOPUP & BOLT 升級版啦

但到下年唔知又會唔會小改D乜...真係買好唔買好
vfc下年仲有冇拉神都係問題

引用:
原帖由 Opica 於 28-5-2018 23:37 發表
睇怕U記見VFZ改左咁多版都冇乜突破...所以先走返轉頭搵返KSZ/KWA

真心KSZ/KWA 長槍GBB未玩過...但SMG計...真係冇邊支衰

大路野...細碼MP7...MP9...M11...VZ61...KRISS呢D自己全部都玩過

如果UMP比返KSZ/KWA出...真係有信心

VFC UMP45 new version 今日見街了,有無朋友準備入手?

VFC UMP45 new version 今日見街了,有無朋友準備入手?

引用:
原帖由 HK416D 於 29-5-2018 18:32 發表
E興趣半個月前已賣街
朗哥都賣左成個禮拜

引用:
原帖由 Opica 於 28-5-2018 23:37 發表
隨時去咗我們出

引用:
原帖由 deltaboy 於 29-5-2018 20:14 發表

隨時去咗我們出
Kwa 好惡搞。。。都唔投資下優化個系統。。。
遲D俾埋我們都唔出奇

有無師兄入手新UMP, 出個簡單報告都好...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 30-5-2018 09:37 發表
有無師兄入手新UMP, 出個簡單報告都好...
買左
之前得ump9
冇上代ump45所以唔知有咩分別
我覺得性能上和ump9冇分別

45匣一次氣full到2匣

引用:
原帖由 Opica 於 29-5-2018 19:48 發表

E興趣半個月前已賣街
朗哥都賣左成個禮拜
原來都賣咗一陣

引用:
原帖由 Opica 於 30-5-2018 12:12 發表

買左
之前得ump9
冇上代ump45所以唔知有咩分別
我覺得性能上和ump9冇分別

45匣一次氣full到2匣
好想知隻匣改左d咩? 係咪一體?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 30-5-2018 13:57 發表

呢個問題早一個多月在下都問過人,結果是沒人知亦沒人買入
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 2slow 於 30-5-2018 13:57 發表

點樣睇?

發新話題