發新話題

以色列以“破鞋宴”款待安倍晉三

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-5-2018 14:00 發表

睇真D,原來真係朱古力尼, 我從鞋帶來分析.
唔知有無錯? Thx for sharing.
我講下架咋。。。

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

其實有冇問題好睇個人心態及鞋既賣相。。。N年前軍醫去红毛國(荷蘭),有餐廳用荷蘭鞋(木履)造型的食具來盛食物同啤酒。。。都不知幾咁CUTE。。。都係鞋來喎。。。

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

吓,美朝埋枱開會,話放棄核試喎,就嚟緊呢幾日咋喎!乜你成個星期又冇睇新聞咩?
引用:
原帖由 MG-42 於 10-5-2018 00:05 發表

人地南北韓和睦,核試埋... 呢期大紅人喎 師兄半年冇睇news?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 T-800 於 10-5-2018 00:23 發表

我講下架咋。。。

但我睇落都幾似?

引用:
原帖由 MG-42 於 10-5-2018 02:42 發表
不如下次日本國宴玩 "女體盛"...
食日本妹益左佢! 食豬全體加個豬血飯! 好多猶太敎猶太佬都係唔食豬肉同血製食品!

你嘅睇法相當獨特,自我安慰到呢⋯⋯
精神勝利法果然係勁。
引用:
原帖由 MG-42 於 10-5-2018 22:55 發表

試左比你睇佢有核武已經Win左啦.... 試完袋番入個袋,Confirm佢有核武邊個敢攪佢 ?  南韓都即刻話一家親啦,韓戰幾十年南北韓狗咬狗骨,人地岩岩有核武先至來親..有冇咁巧合??  特朗普都話欣賞肥仔金.. 梗 ...
究竟世界上還有神嗎?

今日才發覺天真無邪的人真係幸福。
原來一個日日喊打喊殺嘅死肥仔,做咗幾支所謂神兵利器也文也武,表示自己「好打得」就贏得尊重。俾人大多兩大,就突然話唔玩,又放棄發展核武,又突然話自己愛好和平,又話要停做幾支神兵利器以示自己誠意咁得意?嘩,勁到呢。原來一隻「死狗」係「值得尊重」,真係江湖奇談。
已經不是第一日質疑你的閲讀理解能力,今次的理解真的大開眼戒。
如果以正常思維,死肥仔係咪應該造多幾支,揮軍入侵南韓,統一朝鮮半島會更受人「尊重」?
引用:
原帖由 MG-42 於 11-5-2018 01:28 發表

中國 , 美國 , 俄羅斯 依家夠唔核試...  咁又點?  金仔6次核試識左整數據已經掌握

信你淨信國際傳媒好 ?    全世界都睇法獨特,係你最正常, "眾人皆醉我獨醒"?

憂核計劃死灰復燃 美國要求北韓銷毀核 ...
究竟世界上還有神嗎?

花生是全球第3重要的植物蛋白來源, 每100公克花生仁含25公克蛋白質,是肥豬肉的1.6倍。
2005年報告 [人類精液的物理與化學性質及其模擬物的製備進展研究] 指出,  平均男性每研究一次, 所唔見左液體量為3.4毫升而內含0.17克蛋白質。換算100公克花生足夠補充147次研究所消耗之蛋白質。
花生會引起過敏症。花生過敏的症狀包括血壓降低、面部和喉嚨腫脹,症狀會阻礙呼吸,從而導致休克。

又轉移話題呀?講講吓北朝鮮,又講咗去第二度?
引用:
原帖由 MG-42 於 12-5-2018 00:12 發表

同特朗普想攪貿易戰 , 但說美國貿易從來戰都係輸家...  有分別嗎?     

人地個個都係戲子 , 佢講你信你就真係天真無邪 !   

伊拉克戰爭既"大殺傷力武器"搵到未.... ??? 吹左咁多年   人吹你就 ...
究竟世界上還有神嗎?

人哋又放棄發展核子武器,又同南韓揸爬,同半年前情況有雲泥之別。又話要同美國佬埋抬傾,玩「朝野半島無核化」。人哋兩支艦隊一向半島遊過去就軟哂,咁真係「贏得尊重」囉!
阿小虎哥聲大夾惡,打鄰居兩鎚,契哥點㩒都冇用。結果兩個差人嚟到就笠水,聲稱「本來要再揼多兩鎚」,不過而家唔揼原來係「值得尊重」,呢個笑話真係叫人拍案叫絕。 最抵死係阿契哥,㩒唔住個「值得尊重」又窮到褲穿窿嘅契弟,又要招呼兩個差人,兩面不是人先至最慘。阿小虎叫契哥情何以堪?
引用:
原帖由 MG-42 於 12-5-2018 00:22 發表

你呢個 " 做核武是否要做超過一枝 "  問題太天真....  我唔想回答
究竟世界上還有神嗎?

發新話題