52 1234
發新話題

自製槍燈

引用:
原帖由 loveless 於 21-5-2018 14:35 發表

但我鐘意睇明星烈日當空用電筒照住前面一覽無遺百九幾米打空氣o阿
不嬲冇乜點理Magpul d偶像劇,要學野睇Polenar或Larry Vickers或Kyle Lamb好過。

開鎗開到拍AV咁大動作托咩,又蜈蚣彈又飛匣又轉鎗面又殘心勢,真SF Larry Vickers見到CC都黑佢面,Polenar直頭唔客氣,上堂果陣串到M記飛天。

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-5-2018 14:43 發表

不嬲冇乜點理Magpul d偶像劇,要學野睇Polenar或Larry Vickers或Kyle Lamb好過。

開鎗開到拍AV咁大動作托咩,又蜈蚣彈又飛匣又轉鎗面又殘心勢,真SF Larry Vickers見到CC都黑佢面,Polenar直頭唔客氣,上堂果 ...
打真軍飛匣 隔離果個多得你唔少

CC那些,笑下就算。

引用:
原帖由 loveless 於 21-5-2018 12:39 發表

Jaw index 一般好似係夾住另外兩種視乎情況去用, 好少話硬性一招走天涯.
打game同現實有DD唔同, 打game反應快一照到人就當靶打到開花, 係冇程序同法律問題既
我對其他方法冇咩意見,只係我覺得人正常反應真係會見光就打埋去

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-5-2018 18:02 發表

打真軍飛匣 隔離果個多得你唔少
一隻KSC或者GHK舊版M4 GBB匣飛過去......

喂,999,呢度有人暈左要叫白車。

我又黎po下我既鎗燈先~

我們支18私加Olight PL1 (真品)

除左Nextorch WL10之外國產第一支賣向外國既鎗燈,但超級惡用,尾掣短到太過分,唔可以係正常姿勢下開熄燈。之後個牌子陸續出PL2、PLM,一樣比人鏟到飛上天際100。

我們XDM加Inforce APL (真品)

APL堅好用架,掣既硬度適中,UI合理,只不過真係Glock ONLY,裝係護圈大既鎗度你需要更長更粗......既手指先得。

馬記角落17加彷品Streamlight TLR1HL,大多你一支俄軍Armytek Predator!

支copy野有驚喜,操作好到冇野好彈,只要換條硬D既尾掣彈弓就非常正,對得住#%)價錢有餘。

回51#
C Hing對槍燈都好有研究和品味, Thx for sharing.

52 1234
發新話題