發新話題

電槍維修 入門簡介

電槍維修 入門簡介

網上圖片:

附件

19-5-2018 10:35

1 個讚好! TOP

" 都叫你用GBB o架o拉! "

附件

19-5-2018 11:42

這也算維修入門簡介?

引用:
原帖由 loveless 於 19-5-2018 11:42 發表
" 都叫你用GBB o架o拉! "
師兄,分辨率有點低,睇唔清楚呀。。。

引用:
原帖由 olw0978 於 19-5-2018 11:46 發表

師兄,分辨率有點低,睇唔清楚呀。。。
好似只能遠觀, 近睇可能會令人買番電槍

經一事 蔡一智
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

第一睇見圖片,都唔知幾高興,因為我都有支大陸G36壞左.
諗住跟C Hing學野, 原來.... Thx for fun sharing.

我第一枝整既電槍都係咁玩完
係金弓m4 明明照youtube教學裝 但最下隻齒係卡住左
最後平放左算

引用:
原帖由 olw0978 於 2018-5-19 11:44 發表
這也算維修入門簡介?

其實仲有好多其他入門

附件

19-5-2018 14:04

基本上呢個作者,乜都做唔好,一事無成

發新話題