發新話題

關島靶場一日遊

引用:
原帖由 BLSK 於 2018-5-25 17:33 發表
如果去係咪都要搞簽證?

關島我淨係知有好大漢堡包食 好似好多菜都混入左日式風格
關島雖然係美國地頭
不過你有BNO或者特區護照就可以免簽證
不過要填I-736
可以預先上網填好再印出泥
係飛機上面填都得

我全程淨係食左一次漢堡包
係Hard Rock Cafe食

回覆 31# 的帖子

正!第時去下先

引用:
原帖由 BLSK 於 2018-5-25 17:49 發表
正!第時去下先
係抵玩

回覆 1# 的帖子

師兄 請問有冇靶場地址或website做參考資料?

引用:
原帖由 dingding1960 於 2018-5-25 18:10 發表
師兄 請問有冇靶場地址或website做參考資料?
Guam Outdoor Shooting Range GOSR 個網得返日文版

以旅遊+搵嘢食就真係好一般,但潛水就好正!
引用:
原帖由 屈濕 於 25-5-2018 17:41 發表

關島雖然係美國地頭
不過你有BNO或者特區護照就可以免簽證
不過要填I-736
可以預先上網填好再印出泥
係飛機上面填都得

我全程淨係食左一次漢堡包
係Hard Rock Cafe食
究竟世界上還有神嗎?

可惜Quam冇出名MTB XC trails! 如果唔咪我都會去一個weekend玩!

引用:
原帖由 48191 於 25-5-2018 18:14 發表
以旅遊+搵嘢食就真係好一般,但潛水就好正!
闕島除左玩水上活動  打槍  或者自己打飛機外  就冇乜好玩  
吾arm尼兩味既就咪去   D甚麼戰爭遺跡不睇也罷  當年島上大多
數經濟活動係由曰本人打理 因當時日本經濟強勁   所以消費都
幾貴  當時遇到一對日本青年兄妹  佢地話再租私人水上飛機到外礁潛水.

係,我覺得關島潛水堅正!
引用:
原帖由 hang2 於 25-5-2018 19:42 發表

闕島除左玩水上活動  打槍  或者自己打飛機外  就冇乜好玩  
吾arm尼兩味既就咪去   D甚麼戰爭遺跡不睇也罷  當年島上大多
數經濟活動係由曰本人打理 因當時日本經濟強勁   所以消費都
幾貴  當時遇到一對日本 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 屈濕 於 25-5-2018 16:51 發表

我地係Tumon Bay渣車去半個鐘多D
去到10點幾,跟住搞租槍買子彈ge野
十一點幾就埋位,職員將我地D子彈彈匣,一籃籃拎過泥
彈匣唔夠可以再問佢地再拎
跟住自己入子彈
玩到五點幾,過哂佢地收工時間先走

去 ...
謝謝師兄分享,睇下出年有無機會去先 今年用哂d假了

引用:
原帖由 屈濕 於 25-5-2018 14:35 發表

25蚊美金一粒.50
算平了, 我在網上找到,有一間收35USD.
另一間好似仲要比租槍費. Thx for sharing.

引用:
原帖由 hang2 於 25-5-2018 19:42 發表

幾貴  當時遇到一對日本 ...
The Battle of Guam 1944 係二戰一場在亞洲(太平洋)好出名戰争 ! 都值得去參觀一下有關暦史遗跡!

水下面有好多登陸艇同m4戰車殘骸。
引用:
原帖由 rho837 於 26-5-2018 12:51 發表

The Battle of Guam 1944 係二戰一場在亞洲(太平洋)好出名戰争 ! 都值得去參觀一下有關暦史遗跡!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 屈濕 於 25-5-2018 06:07 PM 發表

係抵玩
屈兄, 如果我只打.38和 9mm , 不知價錢大約多少? (入場+租槍+子彈)

睇片點解d槍好似咁易啞火咁

發新話題