發新話題

[GHK] GHK SIG 553 GBB

引用:
原帖由 CLos3r 於 18-10-2018 16:13 發表
SG552/553同ACOG係絕配
遲d落返TA01
有閒錢買set gear做T先
睇黎TA31係不二之選

引用:
原帖由 新手一隻 於 18-10-2018 17:41 發表

紅色頭巾先夠型
北極復仇者襯支553多d wor

真係冇TA31甘靚仔

引用:
原帖由 JBL 於 18-10-2018 21:40 發表
小弟都係襯返SIG鏡算.....

?_nc_cat=109&oh=e7823f5a735b771435f0345ca313f5d8&oe=5C5C062C
https://scont ...
師兄係邊度整marking? 好靚

支野幾多j

引用:
原帖由 JBL 於 19-10-2018 07:11 發表

CRW
JBL兄呢把同之前果把的marking好似唔同左??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 19-10-2018 22:50 發表
?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-hkg3-1.xx&oh=257937adb1f929d8541eb592a686d95c&oe=5C553305
https://sconten ...
請問師兄,係用咩紙打印呢?

隻匣加左貼紙,靚仔好多. Thx for sharing.

想問一問各位師兄

你條果條橡膠DUST COVER 有冇打爛到, 我果支已經CUT 走左隻角

另外我發現, 佢BOLT CARRIER 後定果粒的仔...好易跌出黎, 最好搵膠水痴一痴
我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題