發新話題

[GHK] GHK SIG 553 GBB

回覆 75# 的帖子

us

回覆 74# 的帖子

今水買唔到……要等下一水……再買珍骨

引用:
原帖由 Dave 於 3-8-2018 14:19 發表

今年有兩支 1 - 3 - FULL 的槍出世...
但驚麻果邊似乎比較滿意呢支SIG
買哂兩支,咁就無左一半工資了. 唔知買那一支先好呢? Thx for sharing.

看完試槍,預訂了

今日見到e何b 賣 4千1

引用:
原帖由 ken8cherry 於 9-8-2018 14:11 發表
今日見到e何b 賣 4千1
折左?

回覆 81# 的帖子

eh個FB話預訂中.

EH新槍唔會有折咁好掛...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

EHB 新槍冇折,416A5 3 月尾出,我 6 月頭惗住去買果陣佢話都仲算係新槍...

引用:
原帖由 no-name 於 9-8-2018 16:36 發表
EHB 新槍冇折,416A5 3 月尾出,我 6 月頭惗住去買果陣佢話都仲算係新槍...
呢兩年EH所謂打折已大不如前,去到呢樣無折果樣話新貨無折,
所以我兩年無幫襯過了,以前仲係長沙灣時,有折就係有折,寫明邊個牌子無折至會無折。
當年AK 105新出,我都係有折買新鎗。

引用:
原帖由 RCman 於 10-8-2018 10:54 發表

呢兩年EH所謂打折已大不如前,去到呢樣無折果樣話新貨無折,
所以我兩年無幫襯過了,以前仲係長沙灣時,有折就係有折,寫明邊個牌子無折至會無折。
當年AK 105新出,我都係有折買新鎗。
你見廣華, 執下一間又一間, CA,3軍越縮越細... 環球又無埋.. 變咗賣女人嘢..

而家鋪租係咁上, EH越搬越細, 無拆都好難怪佢

我都覺得啲產品平均都越賣越貴,以前一條鋼slide大概$2000-2500,依家鋁slide都要呢啲價位,以往啲手槍大多$1000內,現在大部份都過仟,少零件亦加幅起碼有2-30%,以上都可能係受鋪租影響

發新話題