發新話題

[GHK] GHK SIG 553 GBB

...99999台灣錢...換算港幣...26XXX元...
係未我計錯左.定係我數錯D數目字?Thx for sharing.

引用:
原帖由 Dave 於 31-5-2018 12:19 發表

99999 應該鳩寫的,
「開放預定卡位 不用訂金 售價尚未公布 約7月到貨再通知報價! GHK SIG 553 GBB 瓦斯氣動槍,瓦斯槍,長槍」
謝謝Dave C Hing給予有關知識, 之前比佢個價錢嚇一嚇.

引用:
原帖由 no-name 於 3-8-2018 10:15 發表
http://www.papagoarms.com.tw/Pro ... tectCookieSupport=1

計返港紙 $3780,咁又唔係貴 wo,全鋼有 C9 曲
但白版點搞?可以去邊刻字
睇完'白白高'介紹支槍.好似真正係物有所值咁. Thx for sharing.

引用:
原帖由 Dave 於 3-8-2018 14:19 發表

今年有兩支 1 - 3 - FULL 的槍出世...
但驚麻果邊似乎比較滿意呢支SIG
買哂兩支,咁就無左一半工資了. 唔知買那一支先好呢? Thx for sharing.

引用:
原帖由 JBL 於 12-8-2018 09:08 發表

係呀,白煙都依然有力,勁,
隻匣入彈好實,其它正常無獲氣,月尾有大貨到,放心。
到時要去槍街走一轉. 希望唔好再落雨. Thx for sharing.

引用:
原帖由 JBL 於 16-8-2018 15:40 發表
39287827_1330483593754396_4610249364751777792_o.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&o ...
WOW!立即有'錦上添花'的美感. 呢D刻字錢,唔慳得. Thx for sharing.

引用:
原帖由 JBL 於 19-8-2018 09:33 發表

多謝,只可惜GOVERNMENT雷刻時串錯了字呀,不過槍店承諾下一水553來貨時會替我重做一支交换,不過下一水553據說槍身會改QPQ黑色版帶光澤,這水SIG灰色可能不再出了,可惜.....
錯體刻字,好似銀紙咁,仲值錢.加上灰色槍身,如果這水SIG灰色不再出了,
就更加值得收藏. Thx for sharing.

引用:
原帖由 hendry9881 於 18-10-2018 07:46 發表

https://www.hkparts.net/shop/pc/ ... guard-375p16870.htm

條骨貴過支553
C Hing對呢支553的大愛,真係值得小弟... .Thx for sharing.

隻匣加左貼紙,靚仔好多. Thx for sharing.

請教J大, 我昨日在槍街,第一次見呢支553,但見它的槍身比較你的的第一支553,
我覺得係深色左,係偏黑果隻.請問是不是呢? 謝謝!

回183#

可能是相片的光線問題, 謝謝J大給予答覆,解我疑惑.

回191#

換左骨,長版本,靚好多. Thx for sharing.

發新話題