55 1234
發新話題

點解台灣成日炒機?

點解台灣成日炒機?

因為未被大陸統一
呢d新聞仲可以見街,記者傳媒唔會因為洩露國家機密而被拉

2 個讚好! TOP

答得妙
加多句「因為冇封鎖新聞,保障公衆知情權」就完美。
咁鍾意開有爭議性嘅Post,俾人揼係正常。
引用:
原帖由 gtoray 於 6-6-2018 04:18 發表
因為未被大陸統一
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 gtoray 於 6-6-2018 04:18 發表
因為未被大陸統一
一切都被版大突破盲腸

台灣飛行員有一種浪漫,
叫做父子同機。
現實啲講叫做窮。

引用:

因為未被大陸統一
×2

引用:
原帖由 48191 於 6-6-2018 07:45 發表
答得妙
加多句「因為冇封鎖新聞,保障公衆知情權」就完美。
咁鍾意開有爭議性嘅Post,俾人揼係正常。
咁有質素既post,就比真係質素回應ko左
btw 解放軍都試過有蘇27,殲-11B墜機

引用:
原帖由 reniless 於 6-6-2018 09:35 發表
台灣飛行員有一種浪漫,
叫做父子同機。
現實啲講叫做窮。
窮都係其次......最煩係有錢但無人肯賣貨比佢~
你估台仔/日本唔想買F22/F35咩~
連批2戰坦克諗住換左佢買新, 點知都係比人地叫你再UPDAGRE架車耍走佢算數~

窮剩只有錢,有啥用!

引用:
因為未被大陸統一
哇維基真係乜都有

曲線和直線都是指歐幾里得幾何所定義的歐幾里得空間中的相關概念。
此外,還存在多種不為多數人所知的非歐幾里得幾何,其中的直線和曲線的定義和歐幾里得幾何的定義有很大差別,甚至不能類比。想深入學習數學的人切忌將不同幾何空間中的同名概念相互混淆。

睇完你就明

阿拉伯半島電視臺對賓拉登的最新採訪。

賓.拉登說:中國是全球唯一絕對不能惹的國家!

原因是這樣的:基地組織曾派出八名恐怖分子襲擊中國。

結果:

一人在炸北京西直門立體交通橋時轉暈在橋上;

一人在上海坐公車自殺炸彈時擠了兩小時沒擠上車;

一人在武漢炸超市時,炸彈遙控器被偷;

一人在炸成都政府大樓時,被保安狂揍:'叫你討薪,叫你上訪',

一人成功地河北炸礦,死傷數百人,潛回基地後,半年沒見任何新聞報導,遂被基地組織以'撒謊罪'處決了;

一人曾經嘗試炸廣州,結果剛一出火車站,炸藥包就給飛車黨搶了,半天沒恍過神;

一人剛到中國就失聯後來在上海醫院找到,人還在昏迷,醫生說他喝到假酒,但讓他昏迷到現在的是黑心食品;

最近,派一女恐怖分子去炸河南,結果被騙到海南島賣淫!!

記得!中國是全球唯一絕對不能惹的國家!

戰機同極限改装車一樣! 成日都出事!

臺灣佬不知幾有錢! 只是大部分人都好低調! 早幾日同一對臺仔夫婦見面一身運動裝打扮載隻豬shock! 望一下他們間廠生產產品出口業績, 呢二十年來估計他們身家致小有60億港元!

昇空次數頻密咗導致維修問題都唔奇

我估日本遲早/現在都面臨同樣問題

意外就是意外,真是無話可說!
俗語說..福無雙至,禍不單行.同一機司,同一型機.
RIP TO 已殉職機司.

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-6-2018 12:11 發表
昇空次數頻密咗導致維修問題都唔奇

我估日本遲早/現在都面臨同樣問題
十年前話解放軍空軍對上日本航空自衛隊,唔講打只係鬥飛都頂唔到五個回合,老解空軍後勤就崩潰。十年後今曰日本陪飛對馬海峽都就快有心無力。

55 1234
發新話題