發新話題

Slong airsoft "神龍" NGEL of Death Stock

Slong airsoft "神龍" NGEL of Death Stock

"神龍"的設計師也真前衛,常常設計出很多特色產品,像這次的"NEGL of Death"尾托,意念來自鐮刀,是市面上應該未有的造型,目的為輕量化 本體採用耐衝擊尼龍加纖維材質優點為耐衝擊,可用在GBB及AEG M4系尾托桿上,頂肩處材料為NBR 橡膠,可以吸震,而NBR 特性是耐高溫低溫以及不容易變形硬化,這麼多用心的設計,只是賣百多元,真的不錯

附件

6-6-2018 23:12

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

冇可能收到盡,變相變番梗托.....
引用:
原帖由 jacko 於 6-6-2018 23:12 發表
"神龍"的設計師也真前衛,常常設計出很多特色產品,像這次的"NEGL of Death"尾托,意念來自鐮刀,是市面上應該未有的造型,目的為輕量化 本體採用耐衝擊尼龍加纖維材質優點為耐衝擊,可用在GBB及AEG M4系尾托桿上,頂 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 6-6-2018 23:22 發表
冇可能收到盡,變相變番梗托.....
收?不能收哦∼一般尾托縮到最後咪同佢差不多,有咩問題
你會唔會誤會左啊?神龍呢個只係托,條尾托桿用返一般M4嘅,點縮啊

附件

7-6-2018 00:11

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

o阿正我鐘意entry stock長度, 就甘睇同乜pul托唔加spacer只係短dddd

我明白冇得縮,個托係幾型。如果裝落Marui M4A1 MWS應該幾好睇。
引用:
原帖由 jacko 於 6-6-2018 23:49 發表

收?不能收哦∼一般尾托縮到最後咪同佢差不多,有咩問題
你會唔會誤會左啊?神龍呢個只係托,條尾托桿用返一般M4嘅,點縮啊
究竟世界上還有神嗎?

估唔到呢款尾柄,襯shotgun都幾型仔. Thx for sharing.

M4 buffer tube長度, 短短地作Tactical Shotgun! 個設計OK呀!

發新話題