56 1234
發新話題

[VFC] 氣夾問題

氣夾問題

請問師兄們這氣夾的出氣膠是否容易爛?有沒有整或更換?感謝各位!

附件

14-6-2018 18:21

圖片未能出現.

圖片看到了, 這出氣膠,好似在..老虎..個網見過下,
但不知道是否fit樓主的匣.

冇耐中😱😱😱😱

請問有冇得拆落黎換請問?感謝🙏

引用:
原帖由 JBL 於 14-6-2018 19:21 發表
點會咁易爛既?我4支V記M系打極都未爛出氣膠喎!
咁先至有問題,我玩左總共兩次就變成咁

附件

14-6-2018 19:34

引用:
原帖由 七點六二 於 14-6-2018 19:23 發表

你是否拍得太入?

我支A5第一次落場也出事,發現fire pin條返回彈弓唔係好夠力令佢返回原位,當未cock gun時入匣,fire pin未能對準嘩佬芯(可能仲响嘩佬芯上面)可能需要一啲時間磨合,或好似以前早其WA系統咁要先cock gun後入匣咁玩 ,唔只有冇其他師兄有咁情況

這是 416 A5 ?

一般來說GBBR 的出氣膠就好難爛既...

就算V 記,在下手上416D 一隻神奇匣一隻PMAG 都沒有爛過膠。

或許個別事件...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 七點六二 於 14-6-2018 19:23 發表

未見過炒到咁爛...究竟發生乜事

引用:
原帖由 Kwind 於 14-6-2018 21:28 發表

未見過炒到咁爛...究竟發生乜事
驟眼睇以為比辣雞辣爛左...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 matthong 於 14-6-2018 21:11 發表
我支A5第一次落場也出事,發現fire pin條返回彈弓唔係好夠力令佢返回原位,當未cock gun時入匣,fire pin未能對準嘩佬芯(可能仲响嘩佬芯上面)可能需要一啲時間磨合,或好似以前早其WA系統咁要先cock g ...
我就係cock 左 gun 先入到夾,冇cock 到就好大力都上唔實個夾!如果冇cock 到就㸃拍果夾都照甩出嚟! 有冇得救?

唔知係咪咁先至爛成咁

56 1234
發新話題