發新話題

[others] A&K M249 GBB最新消息

A&K M249 GBB最新消息

非常期待的產品,繼續開發中已經是好消息
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

咁大個缸,有d似以前一拖三空樽拖喉。
想問問,一枝一公升的g a s可以叉多少個缸?

現在開始,要操fit個身體,等待呢支槍的來臨. Thx for sharing.

引用:
原帖由 c6250 於 16-6-2018 10:32 發表
咁大個缸,有d似以前一拖三空樽拖喉。
想問問,一枝一公升的g a s可以叉多少個缸?
其實打一百發, 一隻m4 匣size 裝滿水一定夠, 如果給我設計, 我會限gas 量,
個鐵罐1/10-1/20 是水足矣, 餘下的空間全用來氣化

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2018-6-16 12:59 發表

其實打一百發, 一隻m4 匣size 裝滿水一定夠, 如果給我設計, 我會限gas 量,
個鐵罐1/10-1/20 是水足矣, 餘下的空間全用來氣化
支CA四管M134入到幾多飛? 2000 好似? 但barrel轉動行電兼氣只用作推彈, 一支夠用

o尼支249我相信都要夠氣打到至少2000先符合預期, 但o甘多氣量, 要推埋blow back系統, 汽化冷卻腳軟怎解決? 大chamber得嗎

引用:
原帖由 Ben_9413 於 16-6-2018 13:18 發表

支CA四管M134入到幾多飛? 2000 好似? 但barrel轉動行電兼氣只用作推彈, 一支夠用

o尼支249我相信都要夠氣打到至少2000先符合預期, 但o甘多氣量, 要推埋blow back系統, 汽化冷卻腳軟怎解決? 大chamber得嗎
預期唔洗咁高,以往GBB以像真外型及彈數見稱,2000發的話太多啦,我會覺得100-200發左右為收貨目標
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 16-6-2018 13:38 發表

預期唔洗咁高,以往GBB以像真外型及彈數見稱,2000發的話太多啦,我會覺得100-200發左右為收貨目標
200發真係好夠~~換彈鼓難換D都無問題,因為真鐵換鼓都係好論盡~~

玩得GBB像真200 round夠啦

GBB 9full 年代不要來呀~~

200飛目標, o甘個氣缸o甘大又 over kill o左

果D手槍彈鼓閘都打到 120~130 飛

引用:
原帖由 olw0978 於 2018-6-16 14:17 發表
GBB 9full 年代不要來呀~~
[認真mode]

如果可以玩到所有武器跟番真鐵 capacity, 應該幾正, 奈何

Ps. Green gas 9 full 真係不易達到, 始終凍到o甘上下都會腳軟, hpa另計

引用:
原帖由 Ben_9413 於 16-6-2018 14:27 發表

[認真mode]

如果可以玩到所有武器跟番真鐵 capacity, 應該幾正, 奈何

Ps. Green gas 9 full 真係不易達到, 始終凍到o甘上下都會腳軟, hpa另計
如果全真彈數,第一件事。。。1911 以後只準入 7 飛

咁有時又唔洗咁hardcore ,廉顧到平衡性好玩就好。
249 成 7-8 kg 抬落場, 比 200 粒佢不為過。
200 發其實都無得亂full, 轉眼用哂。

發新話題