27 12
發新話題

犬狼傳說—人狼

犬狼傳說—人狼

日本的動畫「人狼」由押井守監督,但真人版電影卻只有一套「紅眼鏡」....

來到2018年,韓國竟然翻拍,但背景改成2029年的韓國。伏一貴變了韓國人.....
Trailer:
https://m.youtube.com/watch?v=iOkcQMZaXY4

究竟世界上還有神嗎?

話時話,日本人諗到呢個造型,的確要比個讚佢.
到時MG42又唔知會唔會有得炒?Thx for sharing.

回覆 2# 的帖子

究竟世界上還有神嗎?

床下底搵返隻玩具出黎

呢隻吸塑當年買過,活動部份極少。記得日本出過12吋Figure。可惜當時搶唔到。
你呢隻係海洋堂出品:

我搵嘅係Medicom:
引用:
原帖由 Kwind 於 23-6-2018 00:49 發表
床下底搵返隻玩具出黎

究竟世界上還有神嗎?

我有一隻是本港'Dragon'出的12吋公仔.
當時來說,價錢是其他廠家,同款'紅眼人狼'公仔,是比較便宜的.

港龍竟然有出過!?
引用:
原帖由 kornhill401 於 23-6-2018 13:30 發表
我有一隻是本港'Dragon'出的12吋公仔.
當時來說,價錢是其他廠家,同款'紅眼人狼'公仔,是比較便宜的.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 23-6-2018 15:46 發表
港龍竟然有出過!?
幾經..千辛萬苦,翻箱倒篋..終於找到出來了.

因是廉價手機拍攝,如有傷眼,請多多原諒.

好似幾OK喎!
感謝師兄搵番出嚟Share俾我哋見識,感激不盡。
引用:
原帖由 kornhill401 於 24-6-2018 12:04 發表

幾經..千辛萬苦,翻箱倒篋..終於找到出來了.
因是廉價手機拍攝,如有傷眼,請多多原諒.
究竟世界上還有神嗎?

威龍呢隻出得好差................

其實威龍「曾經」都有佳作。
BioHazard Code Veronica隻Chris Redfield同Claire Redfield出得唔算差。
引用:
原帖由 queen 於 24-6-2018 22:26 發表
威龍呢隻出得好差................
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 24-6-2018 18:18 發表
好似幾OK喎!
感謝師兄搵番出嚟Share俾我哋見識,感激不盡。
不感當!C Hing太客氣了.
另外,若干年後,佢又再重出呢款公仔,只是在包裝上更改為四方型盒,
和把身上裝備拆下,分開擺放.但..價錢就...
當初我以為是新出的一款,差D就買左.

Dragon最大嘅問題係面相差。
引用:
原帖由 kornhill401 於 25-6-2018 12:49 發表

不感當!C Hing太客氣了.
另外,若干年後,佢又再重出呢款公仔,只是在包裝上更改為四方型盒,
和把身上裝備拆下,分開擺放.但..價錢就...
當初我以為是新出的一款,差D就買左.
究竟世界上還有神嗎?

仲有,Dragon最大大的問題,是9成的公仔,
都是..軟腳蟹..要加個支架才可企得穩定.

27 12
發新話題