發新話題

[WE] 我們新手搶

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-6-2018 12:44 發表

真grip我相信都唔係咁容易找到,個價錢可能仲貴過支玩具槍.
希望3HK會出. Thx for sharing.
3HK唔知係咪俾人告, 呢期好似無再用呢個牌頭出full marking槍

引用:
原帖由 pbay 於 21-6-2018 16:13 發表

3HK唔知係咪俾人告, 呢期好似無再用呢個牌頭出full marking槍
好采先幾年,英雄..仲在長沙灣時,買左支full marking  gen4下身的G23.

我想要呢枝鎗好耐,但係因為WE既關係,唔係好想買,不過又驚而家唔買,遲下冇晒marking版

搭單問下師兄們有冇遇過M9系列滑架割花外管情況?
如果有的話可以點解決? 謝謝
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

今日在GBB區,見到經常出靚槍post果位C Hing.
放了經佢手功的這款90-two圖片.已經更換了..三支箭..標誌的握柄.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-6-2018 13:47 發表

好采先幾年,英雄..仲在長沙灣時,買左支full marking  gen4下身的G23.
我都有幸收左支full marking PX4, 質感不錯

引用:
原帖由 pbay 於 2018-6-26 11:52 發表

為左部PS4,我放左把野

引用:
原帖由 pbay 於 26-6-2018 11:52 發表

我都有買呢枝, 粗用粗放到上年先將之退役上牆~

引用:
原帖由 pbay 於 26-6-2018 11:52 發表

請問,是不是果支金屬滑架,抄足..馬老二..marking果支呢?

平到你唔信就真:
https://www.opticsplanet.com/beretta-92-two-thin-unit-grip.html
引用:
原帖由 kornhill401 於 21-6-2018 12:44 發表

真grip我相信都唔係咁容易找到,個價錢可能仲貴過支玩具槍.
希望3HK會出. Thx for sharing.
究竟世界上還有神嗎?

想要P320多些

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-6-2018 13:07 發表

請問,是不是果支金屬滑架,抄足..馬老二..marking果支呢?
似乎唔是抄足, 有ching話有幾個位係錯既.
不過點都好過我們marking咁解

引用:
原帖由 stevechau 於 26-6-2018 12:52 發表

我都有買呢枝, 粗用粗放到上年先將之退役上牆~
呢技鋼水好似唔錯, 睇落幾實淨.
不過我都係神台算, 費事操爛無part換

引用:
原帖由 pbay 於 26-6-2018 17:08 發表

呢技鋼水好似唔錯, 睇落幾實淨.
不過我都係神台算, 費事操爛無part換
呢支落場都唔錯TIM, 淨係換粒膠都20米直線, 支槍雖然肥但幾好GRIP~
係玩左一兩年後打打下斷左外管, 好彩果陣軍軍軍有得配返, 160蚊~
反而係PX4既匣真係好識漏, 馬記WE3HK全部都漏, 搞到心灰意冷費事再用~

發新話題