發新話題

[WE] WE 新槍分享 T65

WE 新槍分享 T65

冇屋頂表示7月中左右 眼睇D字好似好淺應該有得搞再重新刻過

https://goods.ruten.com.tw/item/show?21826272603335

香港未別有,T-91都冇,更何況T-65

如果WE T65叫得上代表作
咁我呢把應該係運吉濕尻作

出口版/軍版分別
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 屈濕 於 28-6-2018 15:24 發表
香港未別有,T-91都冇,更何況T-65
有無可能,阿爺有令,不得進口台灣MIT軍火包括類似的玩具. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2018-6-29 11:39 發表

有無可能,阿爺有令,不得進口台灣MIT軍火包括類似的玩具. Thx for sharing.
唔明,有可能?冇可能?冇冇可能?我分唔到你係陳述句定疑問句

T-91 WE早就有,SRC亦係一早有,但係未係香港見過街
但係香港又有賣之之54式 (台仔M14)

可能把野係AR系統,但係香港冇咩人識,所以唔入貨?

生根唔係有擺到支WE T91 出來咩?  好似見過
香港少或者冇 似供求問題多於真係關呀爺事 香港有幾何會有人玩國軍
一係美軍,再唔係就美軍同美軍
真係大陸有令既,RS 97式都唔會見街啦

個樣太陽春,不太受台灣以外地區歡迎可以理解
都係冇3 brust,可以慳啲錢買其他
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

這一支槍的外型,就連台灣D槍友,都話等T65 K2.

回覆 9# 的帖子

我都係坐等k2
畢竟65k2既制式量係比65多好多,係更多臺灣仔既當兵回憶
我依d 90後當兵個陣都係發落黎比我地用既都係65K2,而唔係一線部隊既T91

引用:
原帖由 520df10 於 28-6-2018 19:22 發表
如果WE T65叫得上代表作
咁我呢把應該係運吉濕尻作
呢支高級好多∼
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Jonny.R 於 29-6-2018 16:28 發表
生根唔係有擺到支WE T91 出來咩?  好似見過
香港少或者冇 似供求問題多於真係關呀爺事 香港有幾何會有人玩國軍
一係美軍,再唔係就美軍同美軍
真係大陸有令既,RS 97式都唔會見街啦
係WOR!終於在佢新鋪,見到支T91. Thx for sharing.

回覆 12# 的帖子

不過WE 知t91系同國軍版有D唔同
一沒三連發,二又唔系用手提把
真心跪求出65k2個陣出三連發

發新話題