29 12
發新話題

[others] Bear Paw Prouction OTs-03 SVU

Bear Paw Prouction OTs-03 SVU

由Bear Paw Prouction使用WE SVD改裝而成的OTs-03 SVU, 是SVD的犢牛式狙擊步槍版本, 此玩具版由於是用WE SVD改裝而成, 所以大部份零件跟SVD共用, Bear Paw Prouction OTs-03 SVU出了兩個版本, 鋁版跟鋼版, 這次介紹的是比較貴及有收藏價值的鋼版, 此鋼版除少量鋁/亞鉛的小量零件外, 其餘全是鋼做(包括外槍管), 另由於犢牛式的槍機在射擊時在耳朵附近, 強大的爆音會做成聽覺傷害, 所以廠商貼心的送上一對耳塞. 除槍附上的說明書, 設計得十分精美, 充滿"俄味"

由於此槍以強勁後座力聞名, 一般氣槍用的瞄鏡一定頂不到那強力震動, 所以今次再選用真槍用, 由Vector Optics出品的SVD/AK 紅點鏡, 此紅點除防震防水外, 內裡跟有兩個夾具, SVD專用的及AK系列專用兩款, 非常方便, 如果大家有買這支SVU, 這款紅點鏡可說是不二之選

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

6 個讚好! TOP

説明書真的好有俄味
對耳塞會唔會都唔夠保護

回覆 1# 的帖子

我對支鏡興趣更大

引用:
原帖由 JBL 於 1-7-2018 07:07 發表
呢支小弟原本都諗住入嫁,但考慮咗一排後最終近日入咗支鋼身木版SVD,仲入理士刁啤佬,準備今晚換上去。
因為鋼SVD+鋼barrel我之前已入手

引用:
原帖由 olw0978 於 1-7-2018 07:49 發表
我對支鏡興趣更大
1K有找,去"射手"睇下

收到,翻橋!

引用:
原帖由 JBL 於 1-7-2018 08:12 發表

嘩,你幾百支槍收藏,真係乜槍都有
我幾百支唔及你一支精品啦

呢支鏡,配呢支槍,簡直係最佳拍檔. Thx for sharig.

鋁……鋼……相差幾$呢
我見紅狼……鋁版……$38xx

左手仔的痛

29 12
發新話題