29 12
發新話題

[others] Bear Paw Prouction OTs-03 SVU

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 7-7-2018 12:39 發表
左手仔的痛
左手仔的痛 (骨科、牙科)

引用:
原帖由 RCOOH 於 8-7-2018 10:03 發表

左手仔的痛 (骨科、牙科)
如果玩AEG,有無呢個問題呢? Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-7-2018 12:31 發表

如果玩AEG,有無呢個問題呢? Thx for sharing.
AEG無bolt back, 梗係無問題啦
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

買唔起.....

引用:
原帖由 cyl198911 於 8-7-2018 21:41 發表
買唔起.....
國九AEG,平一半,可以頂住引先.

支野一定要帶耳罩

引用:
原帖由 hendry9881 於 10-7-2018 19:40 發表
支野一定要帶耳罩
其實無想像中咁大聲,當然帶左耳塞更好啦

引用:
原帖由 JBL 於 1-7-2018 08:12 發表

嘩,你幾百支槍收藏,真係乜槍都有
JACKO工作室應該過千支槍!

引用:
原帖由 rho837 於 14-7-2018 14:21 發表

J 大聲稱得4, 5 支
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jacko 於 30-6-2018 23:50 發表
285190由Bear Paw Prouction使用WE SVD改裝而成的OTs-03 SVU, 是SVD的犢牛式狙擊步槍版本, 此玩具版由於是用WE SVD改裝而成, 所以大部份零件跟SVD共用, Bear Paw Prouction OTs-03 SVU出了兩個版本, 鋁版跟鋼版, 這次 ...
SVU 真是相當好看,但WE SVD 系統真是要玩鋼版不要買鋁版...當年玩過鋁版,無時無刻都覺得佢就黎撞爆

BTW 鋼版真是買不起,望下梅好了。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 rho837 於 14-7-2018 14:21 發表

無啲咁嘅事

引用:
原帖由 Dave 於 14-7-2018 19:25 發表

SVU 真是相當好看,但WE SVD 系統真是要玩鋼版不要買鋁版...當年玩過鋁版,無時無刻都覺得佢就黎撞爆

BTW 鋼版真是買不起,望下梅好了。
出面行雷啊

[quote]原帖由 jacko 於 14-7-2018 23:49 發表

無啲咁

29 12
發新話題