31 123
發新話題

港鐵沙田站男子與職員嘈交亮槍

港鐵沙田站男子與職員嘈交亮槍

唔係囉支玩具槍出黎吖

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0704_00822_001.html

早上(4日)8時許,港鐵沙田站近出口位置,一名男子與職員爭執後,突然拔出一支類似手槍物體指嚇,職員大驚,立即報警求助,男子見職員報警,慌忙拔足逃走。大批警員接報趕至,穿上避彈衣及戴上鋼盔搜捕。

今朝經過睇到

以前會馬上認為嗰枝係玩具, 但依家唔敢咁肯定了 , 除非嗰枝係 Robocop 或 SAA 等

呢D'不該'真係有機會比佢害死一眾正常war game友.
一星期多D,又真槍,又玩具槍的新聞.
希望立法會D'意元',唔好螺尼做話題. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-7-2018 12:07 發表
呢D'不該'真係有機會比佢害死一眾正常war game友.
一星期多D,又真槍,又玩具槍的新聞.
希望立法會D'意元',唔好螺尼做話題. Thx for sharing.
希望立法會D'意元',唔好螺尼做話題. Thx for sharing. <- 放心.
..

.
.
.
.
.
一定會...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

叫得"一名男子"! 九成九係大6仔!

上次一單打刧中環,係用M9;今次又係M9。
進步吓得唔得?
引用:
原帖由 rho837 於 4-7-2018 14:40 發表
叫得"一名男子"! 九成九係大6仔!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 4-7-2018 17:36 發表
上次一單打刧中環,係用M9;今次又係M9。
進步吓得唔得?
咁呢支O唔OK?

經典啲定係呢支?

隻匣有valve, 唔知咩牌子呢? Kj ?

睇Grip就KJ。
引用:
原帖由 AF2011 於 4-7-2018 17:41 發表
隻匣有valve, 唔知咩牌子呢? Kj ?
究竟世界上還有神嗎?

而家啲後生,係唔係都攞支M9出嚟冇品味到死。
刼應該係咁打嘅:

食個早餐都KG-9喇:
https://youtu.be/-eREiQhBDIk

究竟世界上還有神嗎?

Beretta手槍一向唔貴,上網睇PX4 Storm都係三百幾美金。
叫我哋砌玩具PX4,又Detonator 又鬼島又PDI咁就四五千蚊落樓嘅情何以堪?
引用:
原帖由 JBL 於 4-7-2018 18:24 發表
92真野都係幾百蚊美金,平到死,M9A3就貴D,1000美金。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 4-7-2018 18:24 發表
92真野都係幾百蚊美金,平到死,M9A3就貴D,1000美金。
當年我有兩支有牌真鐡Pietro Beretta (Made in Italy) 92FS 92FSS! 太大支唔啱我手形!

92FS 個外觀真係最靚!

SIG SAUER P226 真係全世界最好用!

Browning HP 真係好凖好爽快!

H&K P7M13 真係高質素到冇得比!

Glock 19 最潮流玩物!

31 123
發新話題