發新話題

[Marui] M&P 9L 有 Aluminum Slide

回覆 15# 的帖子

已經有得訂嗱 多謝師兄告知

古唔到琴日訂今日已返到貨!咁啱係槍街順便攞埋la!

條slide同外管都好正,刻字及logo都好清楚。更正嘅係有張對應唔同廠parts說明。E家只係等有邊間廠會出埋前後sight咁就完美喇!

我都買左,得返幾條好彩夠快
照計D牌都會出鋼西,不過未必係氚氣西

呢次真係超扺玩 原價賣36000 yen 而家五算都無

引用:
原帖由 BLSK 於 14-7-2018 19:50 發表
我都買左,得返幾條好彩夠快
照計D牌都會出鋼西,不過未必係氚氣西

呢次真係超扺玩 原價賣36000 yen 而家五算都無
請問條外管內做了多少條來福線? 因看照片好像是6條.
但 Marui 是5條, 真槍網上照片也是5條.
THX.

前嗰排仲搵緊一條M&P 9 V Custom鈦色金屬Slide,而家又出L RMR版,唉!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 marking 於 15-7-2018 10:12 發表

請問條外管內做了多少條來福線? 因看照片好像是6條.
但 Marui 是5條, 真槍網上照片也是5條.
THX.
Oh!係6條!

請問洗唔洗執呢?

回覆 22# 的帖子

直上唔洗執

裝左上去,感覺冇膠架咁爽。。同埋個飛機有D JAM...

引用:
原帖由 selvaria 於 29-7-2018 09:18 發表
裝左上去,感覺冇膠架咁爽。。同埋個飛機有D JAM...
以前問過D師傅,如果更換左金屬滑架,要連彈匣都要改埋出氣流量.以推動金屬滑架.

一般來講,馬記槍膠架換金架,最好加番大HAMMER 彈弓個力,
因為原裝彈弓硬度FOR 134A ,用來敲TOPGAS 係打得響但唔係開到最深。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-7-2018 12:15 發表

以前問過D師傅,如果更換左金屬滑架,要連彈匣都要改埋出氣流量.以推動金屬滑架.
咁又唔洗,學 Dave 兄講咁唔夠力扑 Valve 機會最大
就算換左 Valve 都係唔夠力扑,結果都係要換返 hammer 弓

基本上換 Hammer 弓都足夠滿足大部份需求
換完都唔得先換匣 Valve 都未遲,匣 valve 成本貴咁多

正常呀,回膛彈弓都要換啦

引用:
原帖由 BLSK 於 29-7-2018 15:56 發表
正常呀,回膛彈弓都要換啦
JAM 飛機關唔關回堂彈弓事?

引用:
原帖由 selvaria 於 29-7-2018 18:15 發表

JAM 飛機關唔關回堂彈弓事?
方便的話拍片,影相上來看看會易些掌握情況, thanks
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題