29 12
發新話題

反恐特勤隊手槍是什麼? 又警察EU車上的散彈槍是什麼型號及總長是多少?

反恐特勤隊手槍是什麼? 又警察EU車上的散彈槍是什麼型號及總長是多少?

各師兄早晨! 請問反恐特勤隊手槍是什麼? 又警察EU車上的散彈槍是什麼型號及總長是多少? 謝謝你!

CTRU應係係用Glock 17 Gen.4
EU好似係用870,幾長唔知

引用:
原帖由 tf141 於 18-7-2018 10:51 發表
870應該係20”

引用:
原帖由 tf141 於 18-7-2018 10:51 發表
買到gen4啦
我早排睇到asu仲係gen3

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2018 10:58 發表

870應該係20”
現時市面上,好難找到有20"的870玩具槍.

出面都無得買gen4, 買支Glock算...

引用:
原帖由 JBL 於 18-7-2018 12:05 發表

點會無,我就有支Gen4迷版改鋼滑架
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... mp;highlight=%2BJbl
師兄D圄睇唔到...

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-7-2018 11:26 發表

買到gen4啦
我早排睇到asu仲係gen3
應該SDU / ASU仲係用緊Gen.3 (好似係)

引用:
原帖由 kornhill401 於 18-7-2018 11:45 發表

現時市面上,好難找到有20"的870玩具槍.
應該直情係無 有都係好貴嘅kit

APS 好似有20寸管 870

引用:
原帖由 bennytsang16 於 18-7-2018 17:44 發表
APS 好似有20寸管 870
唔知可否用surf?re 電筒裝上支槍到!

用surefi?e 支手柄電筒落APS 支M870 到

聽其他師兄講,Surefire 618 手托連電筒可以直上(或只是少少執位都可以裝上)。
引用:
原帖由 七點六二 於 18-7-2018 18:08 發表
用surefi?e 支手柄電筒落APS 支M870 到

引用:
原帖由 bennytsang16 於 18-7-2018 22:41 發表
聽其他師兄講,Surefire 618 手托連電筒可以直上(或只是少少執位都可以裝上)。

Thank you 師兄, 下星期一落去問問先... 不過可能好貴... 其實想儲警察野多...

29 12
發新話題