發新話題

[others] [個人感想] V 記 416A5 與馬記 MWS 之我見 (用後感)

引用:
原帖由 no-name 於 28-7-2018 00:25 發表
身為一個純 GBB 玩家,心血來潮想分享一下,絕非想撩交嗌。

作為多年純 GBB 玩家,基本上各大廠商、系統小弟都玩過下,第一支係問題多多的 WE SCAR 剛剛出的 Open Bolt 版本,真係整多過玩,次次落場都有問題,冇 ...
本來都被你支416吸引住有點兒衝動,但之後見你set槍真係大開眼界...彈道堅難捉摸,仲勁過我用aps870彈,做你對家30米內如果唔企定定一郁就一定必死無疑

亦好多謝師兄o既體貼,於炎炎夏日為坐響你格離o既我帶來兩匣o既涼快,但諗諗o下當時我嚇到登大對眼望住你o既時候,你當時o既表情話左俾我知你應該係想吹自己但又噴左黎我度,我明白你的無奈的,不過諗極都唔明點解師兄仲抵得住頸拎去返屋企

引用:
原帖由 Polar 於 28-7-2018 02:43 發表
有機會真係拍拍片再講 眼見真係60米半身 有機會係我睇錯或托槍問題
下次帶個鐵板去再試

內裡改左既係:
370 pdi 6.01
Gbb 9球紫膠 剪左突起左個粒膠 (差手工)
少磨份bolt行得好d

最後係無換到tnt set
...
期待師兄o既60米半身片 拜住先

引用:
原帖由 Polar 於 28-7-2018 06:02 發表
大家咁話  10發中5已經好好
都唔知邊度黎有60米仲要有鐵靶
咦?sorry師兄...我話過o的乜?

師兄唔係話已經試過咩?60米除左海邊我暫時諗唔倒邊度有...https://youtu.be/VNpTC7HNzdg?t=1m13s

(不過犯法的千萬唔好試)

引用:
原帖由 no-name 於 28-7-2018 12:49 發表

師兄原來係你 XD
顏射左你唔好意思 XD
多謝師兄果日借咁多正野我玩
客氣了,冇本事玩gbb唯有玩呢o的手槍仔

本身見師兄玩支m4 gbb玩得咁開心過癮吸引左我埋黎諗住學o下野R水吹...點知一轉第支槍就唐老鴨咁...3唔識7又唔知點開口/解...但真係拎我冷卻晒冇晒胃口,師兄真係功德無量

權威

如果隻馬係好o既話我深信大把師兄絕對捨得俾草佢吃 , 但唔好話跑 , 行都跛o下跛o下迫佢行多陣又甩蹄鐵又瀨茄就有點兒可惜o羅

發新話題