發新話題

[others] 我的收藏

我的收藏

我的收藏槍枝!

附件

30-7-2018 09:37

似乎爭支7.62

樓主C Hing,中間支shotgun好似係APX果支?Thx for sharing.

引用:
原帖由 hang2 於 30-7-2018 10:29 發表
似乎爭支7.62
你話M1 Garand ?

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-7-2018 11:34 發表
樓主C Hing,中間支shotgun好似係APX果支?Thx for sharing.
Yes, 呢枝好野黎架!

M1 Garand w/ 1911

附件

30-7-2018 15:13

引用:
原帖由 七點六二 於 30-7-2018 15:05 發表

Yes, 呢枝好野黎架!
我都係咁話, 唯一缺點是前手把無咁好(渣)手.

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-7-2018 10:45 發表

我都係咁話, 唯一缺點是前手把無咁好(渣)手.
尺寸細得濟...

引用:
原帖由 七點六二 於 31-7-2018 11:13 發表

尺寸細得濟...
正是這一個問題,我的已經更換了,但個尾托好似都係...(爭)少少.想換埋佢.

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-7-2018 13:26 發表

正是這一個問題,我的已經更換了,但個尾托好似都係...(爭)少少.想換埋佢.
請問哪裡有得買??? 感謝你們!!

M9 Elite
引用:
原帖由 七點六二 於 30-7-2018 09:37 發表
我的收藏槍枝!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 七點六二 於 1-8-2018 08:16 發表

請問哪裡有得買??? 感謝你們!!
我當年是在'司RVV'度買,叫佢同我換埋.價錢..一隻牛..
之前見阿朗哥有套木件,有頭有尾.唔知可否用到. 7條魚有找.

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-8-2018 11:28 發表

我當年是在'司RVV'度買,叫佢同我換埋.價錢..一隻牛..
之前見阿朗哥有套木件,有頭有尾.唔知可否用到. 7條魚有找.
Thank you!

好正的收藏。。。

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

發新話題