22 12
發新話題

[Marui] mp7

mp7

mp7入面金融穿pin個位爆左請問有冇方法整返吾該甘多位師兄幫幫手
[local]1[/local]
[local]2[/local]

[local]1[/local]

相吾到相~~

回覆 3# 的帖子

放吾到相

放張相黎睇下

一聽就知係Marui。
只有Marui成日爆亞鉛Frame,近Pin位嗰度。

究竟世界上還有神嗎?

正是
徐配返件仲有冇其他方法收保

冇,要去西京訂。
引用:
原帖由 deedeeho 於 8-8-2018 17:52 發表
正是
徐配返件仲有冇其他方法收保
究竟世界上還有神嗎?

都唔明點解馬記MP7成日爆PatPat都仲有人會買....
條亞鉛Frame勤打,打134A都會爆。So 9 sad......
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 8-8-2018 18:00 發表
都唔明點解馬記MP7成日爆PatPat都仲有人會買....
條亞鉛Frame勤打,打134A都會爆。So 9 sad......
始終準同埋性都仲係馬記優勝之處,係爆尾身呢樣真係唔得,除非等ZET改版
利申:馬記MP7用家,一枝收二手返0黎已經爆尾身都頂到半年,後尾唔得先買過枝

其實馬記啲亞鉛件曾經改善過。五、六年前買過支全新馬記MEU,諗住殺肉砌Nova MEU。發覺佢氧化咗之後色澤偏紅,應該係滲過鐵粉。後來發現隊友的Marui MP7亞鉛Frame根本氧化極都唔會轉紅色,所以我就走咗去買KWA MP7,鋸柄改Navy。
引用:
原帖由 BFG001 於 8-8-2018 18:07 發表

始終準同埋性都仲係馬記優勝之處,係爆尾身呢樣真係唔得,除非等ZET改版
利申:馬記MP7用家,一枝收二手返0黎已經爆尾身都頂到半年,後尾唔得先買過枝
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 8-8-2018 18:28 發表
其實馬記啲亞鉛件曾經改善過。五、六年前買過支全新馬記MEU,諗住殺肉砌Nova MEU。發覺佢氧化咗之後色澤偏紅,應該係滲過鐵粉。後來發現隊友的Marui MP7亞鉛Frame根本氧化極都唔會轉紅色,所以我就走 ...
原來係咁,不過老實,如果我而家買MP7可能都會揀返KWA,始終馬記如果無做爆尾預防情況下,打幾年買過枝真係肉赤
入面肉身亦唔係下下搵到,西京或者鷹六網要訂都無咁快,倒不如買過新好過

引用:
原帖由 BFG001 於 8-8-2018 19:05 發表

原來係咁,不過老實,如果我而家買MP7可能都會揀返KWA,始終馬記如果無做爆尾預防情況下,打幾年買過枝真係肉赤
入面肉身亦唔係下下搵到,西京或者鷹六網要訂都無咁快,倒不如買過新好過
打幾年買過支唔肉赤啦,  marui 入面全部啞鉛, 本身都唔係d 好強硬既料, 同埋, 人地講到明, 打134a, 但個個都走去叉top gas, 捱到幾年真係回哂本啦

至於ksc 果支, 單係條bolt carrier 既size 已經冇得同marui 比啦, 咁2 者耐用程度自然差好遠

我自己用緊vfc 果支, 14 年玩到而家, 果時千7 買, 除左匣皮甩色, 手痕整爆左條bolt carrier 都未壞過野, vfc仲要入面同外面都係膠框
我生得聰明得罪你咩!!!

如果買左件請問甘多位師兄'知吾知有冇綱上教學張D令件搬過去'如有請比條(玲)小弟吾該甘多位師兄

MP7比較多細小彈弓,並不建議新手自拆。
引用:
原帖由 deedeeho 於 9-8-2018 02:22 發表
如果買左件請問甘多位師兄'知吾知有冇綱上教學張D令件搬過去'如有請比條(玲)小弟吾該甘多位師兄
究竟世界上還有神嗎?

22 12
發新話題