發新話題

[others] 我的二戰德軍部份收藏

仲有木箱...

附件

23-8-2018 19:30

引用:
原帖由 AK-74 於 23-8-2018 21:59 發表

SHOEI 有木箱送架,是否兩支都係中古 AEG 黎?
不是Shoei...全新的

引用:
原帖由 七點六二 於 23-8-2018 18:06 發表

爭個Mount...
嗰期的鏡,我有呢枝

附件

24-8-2018 04:56

引用:
原帖由 queen 於 24-8-2018 04:56 發表

嗰期的鏡,我有呢枝
真品永遠都是咁吸引...(掙扎中)

二戰德軍物品真係好正
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 七點六二 於 23-8-2018 22:30 發表

不是Shoei...全新的
MP40 , MP38

附件

24-8-2018 10:47

24-8-2018 10:47

引用:
原帖由 七點六二 於 24-8-2018 06:22 發表

真品永遠都是咁吸引...(掙扎中)
所以....買啦買啦

回37#

呢兩支的確是值得收藏,尤其是跟埋個木箱.
請問樓主,有無買埋果支FG42呢?我覺得呢支好有特色.
當年'明搶'放呢支FG42和MP44在玻璃櫃內.引到我流哂口水.
Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 24-8-2018 11:22 發表
呢兩支的確是值得收藏,尤其是跟埋個木箱.
請問樓主,有無買埋果支FG42呢?我覺得呢支好有特色.
當年'明搶'放呢支FG42和MP44在玻璃櫃內.引到我流哂口水.
Thx for sharing.
話就話今年年尾出...有既一定分享一下

引用:
原帖由 AK-74 於 24-8-2018 12:15 發表

師兄請問喱兩支槍係邊家品牌呀?
SRC...台灣的,好重手...師兄可以打電話去問問先!

引用:
原帖由 queen 於 24-8-2018 11:03 發表

所以....買啦買啦
人地都話掙扎緊,仲提...

下一個目標係FG42, 年尾出!

發新話題