發新話題

[Marui] 馬記sai m4 kit

SAI 0 興趣
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

整緊

416 kit係台灣mwx造

有間online shop出左價880usd

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-8-2018 17:45 發表
有間online shop出左價880usd
即時降價

引用:
原帖由 gainax 於 28-8-2018 19:45 發表

即時降價
合理d 砌埋都係皮皮聲

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-8-2018 20:14 發表

合理d 砌埋都係皮皮聲
聽講過cnc例如M4複雜d既身工時比一條手槍滑架多幾倍時間,
即賣一個身要賺返幾支滑架利潤先有so,我估點解d m4gbb身下下3幾千原因係呢道

引用:
原帖由 gainax 於 28-8-2018 19:45 發表

即時降價
不是降價, USD880是沒有"施啦曲"的版本, USD1100 才是有的.
不過減一減, 差220美金, 以量產貨來說, 噴油也要200USD左右一套, 確是不便宜.

其實sai都半收皮,點解仲會出...

引用:
原帖由 marking 於 28-8-2018 22:29 發表

不是降價, USD880是沒有"施啦曲"的版本, USD1100 才是有的.
不過減一減, 差220美金, 以量產貨來說, 噴油也要200USD左右一套, 確是不便宜.
平220美金唔要施啦曲仲好,陽極都唔錯丫

引用:
原帖由 gainax 於 30-8-2018 00:43 發表

平220美金唔要施啦曲仲好,陽極都唔錯丫
咁不如平220鎂 自己拎去造想要既色

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-8-2018 01:26 發表

咁不如平220鎂 自己拎去造想要既色
都得多個選擇,始終c啦曲有人唔在意有冇或唔鐘意佢隻灰色,fZZ好以2千頭成支噴哂,其實佢呢份kit係個身做左c啦曲定連骨?淨個身要2百2鎂貴左d,連骨又想要做色咁都ok既直接砌得

見到名搶有賣些啦曲版砌埋成槍$11500

套kit個前pin位要小執,8k套kit都唔係可以直上

引用:
原帖由 年少無資 於 23-9-2018 08:11 發表
套kit個前pin位要小執,8k套kit都唔係可以直上
師兄份KIT砌好有冇原裝爽先

發新話題